Du kan spare over 5800 kroner på å bytte strømavtale i sommer

Foto: Colourbox

Foto: Colourbox

I kommersielt samarbeid med Bedrebest.no

Konkurransen på strømmarkedet er knallhard og forskjellen på pris kan utgjøre mange tusen kroner i året for en vanlig husstand. Likevel venter mange med å bytte til vinterens første sjokkregninger lander i nettbanken. Ved å bytte allerede i sommer slipper man at kuldesjokk fører til regningssjokk.

Enkelt å bytte

I dag er det svært lett å bytte strømleverandør. Det nye strømselskapet tar seg av alt det praktiske ved bytting. Alt du trenger å gjøre er å velge hvilken strømavtale du ønsker. Og da gjelder det å få best mulig oversikt over markedet.

Godt verktøy

En god start er å bruke en sammenligningstjeneste som BedreBest.no. Her kan du enkelt finne rimeligste leverandør til ditt forbruk og også se hvor mye du kan spare på å bytte. Hvis man som eksempel bruker en husstand som har 23 000 kilowattimer i årsforbruk skiller det over 5 800 kroner på rimeligste og dyreste spotpris-avtale.

- Det er best å ikke utsette strømbyttet til vinteren, men være i forkant. Da får man de største besparelsene i og med at strømforbruket er høyest i vinterhalvåret, sier Kyrre Andersen i Bedre Best.

Fordelen med å benytte en sammenligningstjeneste er at man slipper impulskjøp eller velger en leverandør som følge av en tilfeldig tv-reklame eller en ivrig selger på telefonen. Det er bedre å velge noe på bakgrunn av at man har full oversikt over hva som er det rimeligste og beste på markedet.

Sammenlign og finn beste strømavtale her

Dette innholdet er sponset av en kommersiell aktør og gjort tilgjengelig i ABC Nyheter fordi vi mener det er relevant og nyttig innhold for våre lesere. Redaksjonen i ABC Nyheter har ikke vært involvert i produksjonen av dette innholdet. Se våre retningslinjer for sponset innhold eller kontakt vår content marketing desk for mer informasjon.

Sammenlign forsikringer

Få tilbud - spar penger

Samle smålån

Få lavere rente på smålån og kredittgjeld.

Tjenesten er gratis og uforpliktende.

Eksempel eff.rente 15,84%, 65000, o/5 år, etabl.geb. 950,-, Totalt: 92334

Start her
i samarbeid med Tjenestetorget

Sammenlign alle kredittkort i Norge

Kredittkort.com i samarbeid med Kredittkort.com

Hva kan vi bli bedre på?

Dine synspunkter er viktige i vårt kontinuerlige arbeid med å forbedre Startsiden. Derfor ber vi deg bruke cirka 3 minutter på en kort spørreundersøkelse.

Ja, jeg kan delta
Nei takk

Hilsen oss i Startsiden