Gjør et kupp på varmepumpe nå

Foto: Tjenestetorget

Varmepumpe kan gjøre hverdagen din lettere på mange måter og nå begynner det å haste hvis du vil gjøre et kupp før høysesongen begynner.

Kjøl ned boligen

Denne sommeren har vært den varmeste noen sinne mange steder i landet. Med varme kommer også varme hus, og det er nok ikke få som har slitt med å få sove de siste månedene, særlig sør og øst i landet. En varmepumpe avgir ikke bare varme, den kan brukes som aircondition på varme dager og gi deg et deilig avkjølt hus.

Få tilbud på varmepumpe her

Varmt og godt

Når kulden sniker seg inn er det frem med ulltepper, ullsokker, peis og varm kakao. Da er det kjempeflott at du allerede har installerte varmepumpe og kan ha en god og jevn temperatur i boligen fra første høstdag. En varmepumpe gir deg også mulighet til å fjerne panelovner på veggen som tar verdifull veggplass. Mindre bruk av peisen eller ovnen fører også til bedre inneklima. Tenk så deilig å slippe å komme hjem til iskaldt hus etter jobb og skole.

Foto: Tjenestetorget
Foto: Tjenestetorget

Spar penger

Ved å installere pumpe utenfor høysesongen får du et godt tilbud og sparer dermed penger både på selve installasjonen og pumpa. Men, det viktigste er at du sparer penger på strømregningen så lenge du har varmepumpa. Det tar ikke lang tid før man har tjent inn installeringskostnadene.

Hos Tjenestetorget kan du motta tilbud fra ulike varmepumpeleverandører helt uten forpliktelser. Du bestemmer selv hvilken leverandør du vil skal kontakte deg og om du vil slå til på tilbudet du får.

Få tilbud på varmepumpe her

Redaksjonen i ABC Nyheter har ikke vært involvert i produksjonen av dette innholdet. Se våre retningslinjer for annonsørinnhold.