Ny tjeneste passer på at du ikke betaler for mye for strømmen

Foto: Colourbox

I kommersielt samarbeid med Payr

Strømmarkedet er uoversiktlig og endrer seg raskt. For noen som ønsker best mulig pris på strømmen er det ikke enkelt å holde tritt med prisendringene. En av årsakene til dette er at konkurransen mellom aktørene er svært hard. Nye produkter blir lansert hele tiden, og gamle kunder får ofte ikke nyte godt av de aller beste prisene på markedet. Det er det de nye kundene som får.

Nå har nettstedet Payr.no lansert en ny gratis sparetjeneste, Spareroboten Even, der man kan sjekke og overvåke strømavtalen man har. Tjenesten viser umiddelbart hvor mye man taper på å ha dagens avtale i forhold til de beste på markedet.

Den gjør det også enkelt å velge en ny leverandør skulle man se at man taper uforholdsmessig mye ved å tviholde på den gamle leverandøren. Fordelen ved dagens strømmarked er at det er svært enkelt å bytte leverandør. Det nye strømselskapet tar seg av alle detaljene rundt selve byttet.

Spar over 6000 i året

Man kan spare mye penger på å holde seg oppdatert. Ved et normalt årsforbruk på 25.000 kWt skiller det over 6000 kroner på det rimeligste og det dyreste strømproduktet innen spotpris. Og da ser regnestykket bort fra eventuelle kampanjetilbud.

Prøv Spareroboten Even her!

Tjenesten overvåker ikke bare strøm. Man kan også sjekke hvor mye man betaler ekstra på boliglånet, billånet, mobil- og bredbåndsavtalen.

Redaksjonen i ABC Nyheter har ikke vært involvert i produksjonen av dette innholdet. Se våre retningslinjer for annonsørinnhold.