Spar tusenvis på forsikringene dine

Foto: Tjenestetorget

I kommersielt samarbeid med Tjenestetorget

Hvor mye kan du spare på forsikringene dine?

Det er viktig å ha kontroll på privatøkonomien. De fleste ønsker selvfølgelig å spare penger der det er mulig. Den letteste (og raskeste) måten å finne ut om du har penger å spare er å sjekke forsikringene dine. Plutselig finner du ut at du har forsikringer du ikke trenger, eller kan justere egenandelen.

Lenge siden du har sjekket forsikringene dine?

Da er det på tide å gjøre det igjen. Faktisk anbefales det at du tar en sjekk hvert år Forsikringsselskapene skrur opp prisene gradvis og da er det veldig viktig å byte selskap og følge med for å holde prisene på rett nivå. Det er jo ikke noen vits å betale mer enn man må.

Spar flere tusen kroner på forsikring

Lojalitet belønnes ikke hos forsikringsselskapene. Tvert imot; det kan koste deg dyrt. Derfor bør du jevnlig sammenligne fra flere selskaper. Dette gjorde Chris Thompson og Ida Haus. De brukte Tjenestetorget for å innhente og sammenligne forsikringstilbud. Resultatet? Begge ble overrasket over hvor lett det var og hvor mye de faktisk sparte ved å gjøre det.

Fyll ut skjema gratis og uforpliktende her

Redaksjonen i ABC Nyheter har ikke vært involvert i produksjonen av dette innholdet. Se våre retningslinjer for annonsørinnhold.