Saftig priskrig på hotte elektronikkvarer

Full priskrig mellom elektronikkgigantene kommer kundene tilgode. Montasje: Nettavisen
Full priskrig mellom elektronikkgigantene kommer kundene tilgode. Montasje: Nettavisen

Expert skifter navn til Power, og lokker med tilbud som får erkekonkurrenten Elkjøp til å dumpe priser. Nå får du blant annet MacBook Air og iPhone slengt etter deg.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Kunder nær Lade i Trondheim, Forus i Stavanger og Slependen i Asker kan fryde seg over priskrigen, som startet da Expert gikk over til å kalle seg Power denne uken, og åpnet butikker på de nevnte stedene.

Markedslederen Elkjøp har gått rett i strupen på Power, og kjører for tiden kampanje på de samme produktene, som foruten de nevnte Appleproduktene også gjelder enkelte hvitevarer, melder Nettavisen.

Foreløpig leder Elkjøp, med å tilby en 13 tommers MacBook Air til 5795 kroner mot Powers tilbud på samme produkt til 5990 kroner

Til sammenligning koster den samme Mac’en 10.700 kroner på Eplehuset.

– Vi har holdt på med dette i 55 år, og vi har lovet forbrukerne at vi skal være prisledende på elektronikk. Det står vi ved uansett hvem vi konkurrerer mot, sier administrerende direktør Fredrik Tønnesen i Elkjøp til Nettavisen

– Jeg synes det er fantastisk at Elkjøp nå erkjenner at Power er på vei inn i Norge. Vi er blitt større enn konkurrentene i de områdene hvor de opererer i Danmark og Finland. Det er tydelig at de er redd for at den posisjonen som vi tar, sier sjef i Power/Expert Anders Nilsen til Nettavisen, og sier de talte 2000 kunder i kø utenfor Power butikken på Forus da de åpnet.

Les også: Expert skifter navn til Power

Ifølge Nilsen kom 10.000 besøkende til åpningen på Alnabru, som gav en omsetning på 20 millioner.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden