Misnøye med sluttpakkene i TV 2

Redaksjonsklubben i TV 2 er misfornøyd med sluttpakketilbudet fra ledelsen i forbindelse med kuttene i TV-kanalen. Klubben anbefaler medlemmene å ikke godta tilbudet. Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix
Redaksjonsklubben i TV 2 er misfornøyd med sluttpakketilbudet fra ledelsen i forbindelse med kuttene i TV-kanalen. Klubben anbefaler medlemmene å ikke godta tilbudet. Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Redaksjonsklubben i TV 2 er ikke fornøyd med sluttpakkene som samtlige ansatte er tilbudt i forbindelse med innstrammingene i TV-kanalen. Ledelsen vil ikke endre tilbudet og utelukker ikke oppsigelser.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Mandag ble de ansatte i TV 2 informert om hva sluttpakketilbudet innebærer.

– Det er en tidsbegrenset sluttpakke, et tilbud som gjelder i 2016. Men vi er ikke fornøyde med resultatet etter forhandlingene, sier klubbleder Henrikke Helland til VG.

Helland sier de er skuffet over størrelsen på sluttpakken og sier at redaksjonsklubben i TV 2 fraråder sine medlemmer å ta sluttpakken fordi den er så dårlig.

Les også: TV 2 vil flytte avdeling fra Bergen til Oslo

TV 2 skal spare 550 millioner kroner fram mot 2020. Til høsten skal ledelsen legge fram de konkrete tiltakene som skal iverksettes for å nå målet.

Til Kampanje er organisasjons- og kommunikasjonsdirektør Sarah Willand klokkeklar på at de ansatte ikke kan forvente et nytt tilbud.

– Vi vil ikke endre på det tilbudet som har gått ut i dag, sier hun.

Hvis ikke mange nok søker om sluttpakke, vil hun ikke utelukke oppsigelser.

– Det er for tidlig å svare på dette nå, ettersom omfanget av nedbemanningene ikke er klart før i september. Men vi kan ikke utelukke at det vil komme til oppsigelser hvis vi ikke kommer i mål med frivillige løsninger, konstaterer hun.

Les også: – TV 2 varslet kutt på 350 millioner

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus