Meny

Kronprinsparet har solgt boliger for 12,1 millioner kroner

Kronprinsparet har solgt to eiendommer på Skaugum de siste årene. Her er de fotografert under en konferanse i Ålesund tidligere i måneden. Foto: Berit Roald / NTB scanpix

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Kronprinsparet fikk til sammen 12,1 millioner kroner for eiendommene som de solgte på Skaugum i 2011 og 2015, ifølge Dagbladet.

I 2009 fikk kronprins Haakon godkjenning til å skille ut sju av elleve parseller på Skaugum i Asker. Én av dem ble solgt i 2011 mens en annen ble solgt i fjor sommer.

Dagbladet har hentet ut opplysninger om hva som ble sluttsummen ved de to salgene.

Fikk du med deg denne?: Kong Harald: – Vi kan ikke ta imot hele Afrika

Villaen som ble solgt i 2011 hadde en prisantydning på 3,9 millioner kroner, og det gikk klart fram av annonsen at det var behov for oppussing. Ifølge avisen ble villaen likevel solgt for godt over prisantydningen, og paret fikk 5,2 millioner kroner for eiendommen.

I fjor sommer la kronprinsparet enda et hus på Skaugum ut for salg. Den gang var prisantydningen på 6,8 millioner kroner. Kronprinsparet fikk 6,9 millioner kroner for huset.

Slottet ønsker ikke å kommentere hva pengene for eiendomssalgene er blitt brukt til.

Les også:

Kronprinsparet får klimakjeft

Slottet: – Det er lov å ha venner

Kongen uforstående til påstander om hemmelighold

Takk for at du abonnerer

Motta våre nyheter via Messenger

Jeg godtar brukvervilkårene
Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus