Nå brenner boligmarkedet!

Hallgeir Kvadsheim er Tjenestetorgets ekspert. Her får du de beste rådene for å takle boligmarkedet.

Våren er uten tvil den travleste tiden i boligmarkedet og blir ofte kalt det store «vårslippet». Flere tusen boliger blir lagt ut for salg! Og flere tusen boliger i landet vil skifte eier.

Mange velger å vente til våren med å selge bolig. Da har du både sol og et mildere vær. Det gir muligheten til å vise boligen sin utsikt, terrasse og hage fra sin beste side. Samtidig, er det mange som tenker det samme som deg. Det blir derfor større konkurranse. Desto viktigere blir det da med riktig valg av eiendomsmegler.

Les også: De sparer 3100 kroner i året på forsikring

Skill deg ut i boligmarkedet

En god eiendomsmegler er avgjørende for salg av bolig – særlig i høy konkurranse. Valg av megler er definitivt også en avgjørende faktor for hvilken pris du får for boligen. Et smart valg kan være å skille seg ut i mengden. På den måten kan du skape ekstra oppmerksomhet rundt boligen som du skal selge. Spør derfor gjerne megleren om:

Hva er planlagt for å få høyest mulig pris på boligen din?

Hvilket markedssegment megleren tenker å rette seg mot?

Hva kan du gjøre selv før selve salget?

Les også: Dette kan du ta med når du flytter

Hvordan velge eiendomsmegler?

Å velge eiendomsmegler kan være en komplisert prosess som krever mye tid og energi. For å gjøre det enklere for deg, har Tjenestetorget samlet Norges erfarne eiendomsmeglere på ett sted.

Hos Tjenestetorget fyller du ut med noen få opplysninger i ett skjema og velger hvilke meglere du ønsker tilbud fra. Du får da flere tilbud som du kan sammenligne.

Slik får du en best mulig avtale, til en best mulig pris. Det er enkelt, gratis – og helt uforpliktende! Gjør som tusenvis av nordmenn før deg; fyll ut skjemaet under og få tilbud fra flere meglere du også.

Redaksjonen i ABC Nyheter har ikke vært involvert i produksjonen av dette innholdet. Se våre retningslinjer for annonsørinnhold.