Meny

Nammo satser på håndvåpen i USA

OPPKJØP: I USA florerer det av våpenbutikker. Norske Nammo ser for seg å kjøpe opp flere. Foto: Erich Schlegel / Reuters

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Den norske militærgiganten ser til det private våpenmarkedet i USA når de skal utvide.

Norske Nammo produserer og selger militært utstyr til en rekke NATO-land. NÅr selskapet fra Raufoss planlegger for vekst i framtiden, er det to markeder som skiller seg ut: USA og India, skriver Finansavisen.

Det private våpenmarkedet i USA er et tøft marked med enormt mange aktører, men Nammo satser på å bruke sin ekspertise på høykvalitetsvåpen, sier Morten Brandtzæg, konserfsjef til Finansavisen.

– Lønnsomhet er det viktigste for oss i årene som kommer. Vi kommer ikke til å gå inn der ved å komme inn i én og én butikk. Oppkjøp vil være en del av strategien, sier Brandtzæg.

I tillegg ser de til India, hvor det tiligere har vært krevende å handle med våpen. Ny lovgivning i landet skal gjøre det enklere, og Nammo ser sitt snitt.

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus