Boligprisene har nådd toppen, mener eiendomssjef

Boligprisene har nådd toppen, mener eiendomssjef

På ett år har boligprisene steget med 6,6 prosent, og med unntak av Agder og Rogaland steg prisene i alle landets regioner. Bildet er fra Lørenbyen i Oslo.
På ett år har boligprisene steget med 6,6 prosent, og med unntak av Agder og Rogaland steg prisene i alle landets regioner. Bildet er fra Lørenbyen i Oslo. Foto: Anette Karlsen / NTB scanpix

Boligprisene i Norge steg med 1,2 prosent fra første til andre kvartal i 2015. Veksttakten vi har sett til nå, kan ikke opprettholdes, tror sjefen i Eiendom Norge.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

– Det meste er nok tatt ut for i år. Vi regner med å se en økning i Oslo-regionen, og tilsvarende nedgang i Rogaland. På landsbasis mener vi prisene kommer til å bevege seg relativt flatt resten av året, sier sjef i Eiendom Norge, Christian Dreyer, til Finansavisen.

På ett år har boligprisene steget med 6,6 prosent, og med unntak av Agder og Rogaland steg prisene i alle landets regioner.

Administrerende direktør i DNB Eiendom, Terje Halvorsen, mener at det ikke blir en snarlig bedring i Agder og Rogaland.

– Stavanger-området kommer til å falle videre, vi har bare sett begynnelsen. I dag er veldig mange boliger til salgs der. Så langt har ikke selgerne vært villig til å senke prisene, sier han til avisen.

Personvernpolicy