Betal før juni for å unngå renter på restskatt

(Foto: Berit Roald / NTB scanpix)
(Foto: Berit Roald / NTB scanpix)

Skatteetaten oppfordrer alle som har fått restskatt, til å betale før 31. mai for å unngå renter på det de skylder.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

– Vi er opptatt av at folk skal betale riktig skatt. Hvis du betaler inn det du er trukket for lite i skatt innen 31. mai, slipper du renter på restskatten. Vi oppfordrer alle til å bruke denne ordningen slik at de unngår renter, sier kommunikasjonsdirektør Mariken Holter i Skatteetaten.

Renten er 0,91 prosent per år, beregnet fra 1. juli 2014 til forfall for første termin for restskatt i 2015.

I fjor benyttet mange seg av muligheten til å unngå renter på restskatten. Rundt 220.000 lønnstakere, pensjonister og selvstendig næringsdrivende betalte inn til sammen 12,5 milliarder kroner innen 31. mai.

Personvernpolicy