Trønder vant 30 millioner på Lotto

En 60 år gammel mann fra Tronbdheim var alene om å ha alle syv tallene riktig på lørdagens Lotto, og stakk dermed av med den såkalte Gull-Lotto-potten på nærmere 30 millioner kroner. Illustrasjonsfoto: Foto: Heiko Junge (NTB scanpix)
En 60 år gammel mann fra Tronbdheim var alene om å ha alle syv tallene riktig på lørdagens Lotto, og stakk dermed av med den såkalte Gull-Lotto-potten på nærmere 30 millioner kroner. Illustrasjonsfoto: Foto: Heiko Junge (NTB scanpix)

En 60 år gammel mann fra Trondheim vant nesten 30 millioner kroner i Lotto lørdag.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

60-åringen var den eneste som hadde syv rette tall – 2-9-12-14-15-17-29 – og fikk derfor hele toppgevinsten på 29,8 millioner kroner for seg selv. Siden ingen hadde syv rette sist lørdag, var det såkalt Gull-Lotto denne lørdagen, ifølge Norsk Tipping.

– Jeg fleipet med kona og sa jeg måtte følge med på telefonen min, så ringte du. Jeg er litt skjelven nå, sa mannen da Norsk Tipping ringte for å informere ham om gevinsten.

Mannen, som ønsker å være anonym, vil ikke si hva han skal bruke pengene til, men røper såpass at han har planer om å åpne en flaske konjakk han har spart i to år for å feire litt.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden
Populært