Meny

Nytt forslag på bordet til Parat og Norwegian

Et Boeing 737-fly fra Norwegian på Arlanda flyplass ved Stockholm. Foto: Johan Nilsson / TT / NTB scanpix

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

De streikende flygerne i Parat og Norwegian-ledelsen vurderer mandag kveld et nytt forslag. Det er ikke kjent hva det går ut på.

Ifølge NRK er det advokatene hos Norwegian og Parat som i samarbeid har kommet fram til forslaget.

Kommunikasjonsdirektør Anne-Sissel Skånvik i Norwegian ønsker ikke å se noe om innholdet i det partene vurderer, og hun kan heller ikke opplyse om hvorvidt det blir reelle forhandlinger utover natten.

Overfor NRK bekrefter kommunikasjonssjef Arve Sigmundstad i Parat at det pågår forhandlinger, men han vil ikke kommentere hvor partene står.

– Forhandlingsutvalgene sitter nå og prøver å finne løsninger på det som er en svært alvorlig arbeidskonflikt, som ikke bare rammer flere tusen ansatte, men også titusenvis av passasjerer, sier Sigmundstad.

– Alle lekkasjer til mediene om progresjon og realiteter i de forhandlingene som nå pågår, bidrar bare til å skape støy og forstyrre det skjøre tillitsforholdet som partene er avhengig av for å kunne finne gode løsninger til beste både for ansatte, ledelse og passasjerer. Det er ingen tjent med, legger han til.

Følg forhandlingene direkte gjennom natten i NTBs livefeed:

Privatøkonomi
Populært