Meny

Vollvik nekter å flytte

FLYTTE ELLER? Idar Vollvik vil ikke flytte fra sin enebolig utenfor Bergen på tross av begjæring om tvangssalg. Han har tro på at han og motpart Altenborn skal komme til enighet. Arkivfto: Stian Lysberg Solum/NTB Scanpix

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Idar Vollvik vil ikke selge millionvillaen sin – selv om retten har avgjort at huset skal tvangsselges. Vollvik prøver å komme til enighet med eiendomsinvestor Tom Altenborn.

I forrige uke fastslo Bergen tingrett at Idar Vollvik og kona må flytte fra luksusvillaen fordi Vollvik skylder Tom Altenborn penger. Ifølge Dagens Næringsliv har Altenborn 2,5 millioner i pant i villaen som han ønsker å få utbetalt.

Vollvik har imidlertid ingen planer om å flytte.

– Jeg har veldig respekt for Altenborn og familien. Dette er kjekke og hyggelige folk og de skal selvfølgelig få pengene sine. Jeg har allerede begynt å betale. De har fått et klekkelig avdrag, og skal selvfølgelig få mer, sier Vollvik til TV 2.

Bakgrunn: Vollvik blir kastet ut

Advokat Kristian Voie Danielsen representerer Tom Altenborn og hans selskap Fire X Ta. Han sier at saken ikke er avgjort enda.

– Det foreligger pr. i dag ingen løsning. Men jeg har pratet med Vollvik, sier Danielsen til Bergens Tidende.

Vollvik har tidligere klart å unngå tvangssalg av kjempevillaen sin. 11. november 2011 begjærte DNB Vollviks bolig utenfor Bergen tvangssolgt. De to partene kom senere til enighet, uten at den tidligere Chess-gründeren måtte forlate hjemmet sitt.

Villaen ligger i Fanahammeren utenfor Bergen. Den ble kjøpt for seks millioner kroner i 2011, og har et bruksareal på 410 kvadratmeter.

Det er registrert pant for 24,5 millioner kroner i villaen, ifølge Dagens Næringsliv.

Les også: Tapte 30 millioner på Vollviks mobileventyr

Privatøkonomi
Populært