Meny

Marginal tilbakegang i muskuløst boligmarked

Boligsalget sank med minimale 1 prosent i fjor i forhold til året før. Boligprodusentene betegner markedet som sterkt inn i det nye året. Samtidig er de bekymret for at boligbyggingen rundt de store byene ikke har mer fart. Her fra Sørenga i Oslo. Foto: Berit Roald (NTB scanpix)

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Boligsalget sank med minimale 1 prosent i fjor i forhold til året før. Boligprodusentene betegner markedet som sterkt inn i det nye året.

Siden juni 2014 har salgsutviklingen vist en kraftig oppadgående tendens.

Leilighetssalget har for alvor kommet tilbake etter en forholdsvis svak start på 2014, og er den viktigste forklaringen til at salgsvolumet har hentet seg inn igjen, opplyste administrerende direktør Per Jæger i Boligprodusentenes Forening på en pressekonferanse i Oslo mandag.

Fjorårets boligstatistikken for salg og igangsetting av boliger viser at det ble solgt 25.949 nye boliger i 2014, mot 26.218 året før.

Privatøkonomi
Populært