Meny

NetCom-sjefen går etter ti år i jobben

NetCom-sjef August Baumann forlater NetCom og TeliaSonera. Foto: Terje Bendiksby / NTB scanpix

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

NetCom-sjef August Baumann forlot onsdag stillingen som administrerende direktør for TeliaSoneras virksomhet i Norge. Han har ledet teleselskapet i ti år.

– Han har bidratt sterkt til å gjøre TeliaSonera Norge til et ledende og finansielt solid telekomselskap i Norge. Vi har blitt enige om at August Baumann vil forlate TeliaSonera. Jeg ønsker ham lykke til med fremtidige utfordringer, opplyser europadirektør Robert Andersson i TeliaSonera, NetComs morselskap, i en pressemelding.

Charlotta Rehman, som har jobbet i TeliaSonera siden 1994, skal fungere i stillingen inntil videre. Hun er i dag ansvarlig for «Business Development og Wholesale» i NetCom, opplyser selskapet.

Pressemeldingen gir ingen forklaring på hvorfor August Baumann forlater stillingen.

TeliaSonera venter på at Konkurransetilsynet skal godkjenne selskapets overtakelse av Tele 2 Norge. Oppkjøpet innebærer en sammenslåing av to av de tre største aktørene innenfor mobiltelefoni, og det nye selskapet vil få en markedsandel på rundt 40 prosent i Norge. Hovedkonkurrenten Telenor har en markedsandel på over 50 prosent.

Kommunikasjonsrådgiver i Netcom Ellen C. Scheen bekrefter overfor ABC Nyheter at Baumann slutter med umiddelbar virkning.

Privatøkonomi
Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus