Ylvis tjente mindre til tross for «The Fox»

SUKSESS-DUO: Brødrene Bård og Vegar Ylvisåker har underholdt «hele» verden det siste året. Men monsterhiten «The Fox» hadde ikke gitt store penger i kassa innen utgangen av 2013. Foto: NTB scanpix
SUKSESS-DUO: Brødrene Bård og Vegar Ylvisåker har underholdt «hele» verden det siste året. Men monsterhiten «The Fox» hadde ikke gitt store penger i kassa innen utgangen av 2013. Foto: NTB scanpix

På tross av fjorårets kjempesuksess «The Fox» hadde Ylvis-brødrene en nedgang i inntekter i fjor.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det er ett år siden Ylvis hadde eventyrlig suksess med låta «The Fox».

En måned og seks dager etter at musikkvideoen til «The Fox» ble lagt ut på videonettstedet YouTube hadde den blitt vist 100 millioner ganger. I skrivende stund har den 457 millioner visninger.

Ylvis-brødrene opptrådte live både på festivaler og i amerikansk tv. Låta var også inne på topp ti på hitlista Billboard i USA.

Låta og videoen var hentet fra brødrenes program på TVNorge «I kveld med Ylvis».

I musikkbransjen tar det tid før man ser resultatene av en suksess i kroner og øre, og sammenligner man brødrenes inntekter fra 2012 med fjoråret, er det faktisk en liten nedgang for begge.

Søk i skattekartet: De 50 rikeste i alle Norges kommuner

Som i 2012, var det lillebror Bård som hadde høyest inntekt i fjor. Han tjente 3,1 millioner (ned fra 3,4 milioner i 2012), mens storebror Vegard hadde 2,5 millioner i inntekt (ned fra 2,7 millioner).

Mens begge hadde null i formue i 2012, hadde Vegard Ylvisåker i løpet av 2013 lagt seg opp en formue på 2,4 millioner kroner. Lillebror Bård hadde fremdeles null i formue ved utgangen av fjoråret.

I februar i 2012 opprette Bård og Vegard Ylvisåker og deres manager Jørgen Thue selskapet Concorde TV AS. Ved å gjøre det tok de over eierskapet til eget materiale.

Ylvis-brødrene er ikke de eneste som tjener godt på å frembringe latter hos andre.

Les hva andre komikere tjente i fjor: Innbringende å være gøyal

Født:Formue:Inntekt:Skatt:
Bård Urheim Ylvisåker198203143055900926
Vegard Urheim Ylvisåker197924489252561389745438

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden
Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus