Meny

Over 80 ansatte mister jobben i Aker Solutions

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Aker solutions nedbemanner igjen. Nå har over 500 Aker-ansatte blitt overtallige de siste månedene.

De ansatte i Bergen fikk beskjed på et allmøte tirsdag. Ifølge Aker Solutions skjer nedbemanningen på grunn av nedgang i oppdrag på norsk sokkel.

– Vi har sett siden begynnelsen av året at det har vært en kraftig nedgang i aktivitetsnivået på norsk sokkel. Det har skapt en utfordrende bemanningssituasjon, og i dag har vi måttet informere våre ansatte om at 80 til 100 vil bli påvirket, sier kommunikasjonssjef i Aker Solutions, Bunny Nooryani til NRK.

Kuttene gjelder for ingeniører i selskapets modifikasjons- og vedlikeholdsvirksomhet. Siden sommeren har mellom 520 og 540 ansatte i Bergen, Stavanger, Kristiansund og Trondheim fått beskjed om at de er overtallige.

Alle som nå blir regnet som overtallige, får tilbud om overføring til bemanningsselskapet Aker Advantage, som skal hjelpe de ansatte med å finne jobber i eller utenfor Aker Solutions. (©NTB)

Privatøkonomi
Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus