Nå utbetaler Gjensidige kundeutbytte

Nå utbetaler Gjensidige kundeutbytte
Nå utbetaler Gjensidige kundeutbytte

Men ikke alle får pengene utbetalt uten å legge inn kontonummeret sitt.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Forrige mandag startet forsikringsselskapet Gjensidige å utbetale kundeutbytte til sine kunder gjennom Gjensidigestiftelsen.

Totalt skal det utbetales 2,1 milliarder kroner.

- Det er 817.000 kunder som får kundeutbytte i år. I gjennomsnitt får de 2.500 kroner, og det tilsvarer cirka 15 prosent av premien for 2013, forteller Christian Haraldsen, informasjonssjef i Gjensidige til Dinside.

Sjekk og når skatteoppgjøret kommer, og hva som blir nytt fra i år

Sjekk kontonummeret ditt

Det er kunder som har minst en skadeforsikring i Gjensidige i Norge som i utgangspunktet har rett til utbytte, så lenge beløpet er på minst 150 kroner. - De fleste kan få utbyttet uten å foreta seg noe som helst, men en del kunder må registrere eller bekrefte kontonummeret sitt, forteller Haraldsen.

Dette gjelder totalt 110.000 kunder i forsikringsselskapet. LES OGSÅ: Venter du på feriepengene?

Så mye får du utbetalt

Frist 1. november

Er du usikker på om Gjensidige har riktig kontonummer registrert, kan du logge deg inn på selskapets kundesider eller kontakte en rådgiver.

Fristen er 1. november. Årsaken til at enkelte må gjøre dette, er at Gjensidige enten ikke har kontonummeret ditt fra før, eller ikke er sikre på om kontonummeret de har registrert på deg er riktig.

For eksempel kan dette skyldes at kunden er ny, og derfor ikke har fått kundeutbytte før, har hatt for lavt premiebeløp til å motta utbytte tidligere, eller at utbyttet skal utbetales til etterlatte, fordi kunden er gått bort, ifølge Haraldsen.

Du bør også sjekke om du har penger fra Coops kundeutbytte liggende, om du er kunde der

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus