Atlético-tap holder liv i den spanske gullkampen

Atletico Madrid-trener Diego Simeone er neppe fornøyd med lagets innsats i søndagens 0-2-tap for Levante, som ligger plassert midt på tabellen. (Foto: Eddie Keogh / Reuters / NTB scanpix)
Atletico Madrid-trener Diego Simeone er neppe fornøyd med lagets innsats i søndagens 0-2-tap for Levante, som ligger plassert midt på tabellen. (Foto: Eddie Keogh / Reuters / NTB scanpix)

Atlético Madrid hadde før søndagens serieoppgjør alt i egne hender i kampen om La Liga-gullet, men Levante overrasket og slo serielederen 2-0.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Atlético Madrid har vist enorm styrke og imponert stort både i den hjemlige serien og på gresstepper rundt om i Europa i mesterligaen denne sesongen. Søndag fikk laget seg en stor overraskelse da Levante slo dem 2-0.

Den første scoringen var det Atletico-back Filipe Luis som ga Levante, da han omsatte et hjørnespark i eget nett. Deretter sørget David Barral for 2-0 etter 68 minutter.

Både Diego Costa og David Villa hadde gode muligheter til å score da Atletico bare lå under med ett mål, men de klarte ikke å utnytte muligheten foran Levante-buret. Det ble skjebnesvangert.

Atletico har etter 0-2-tapet like mange kamper spilt som Barcelona, som spilte 2-2 mot Getafe lørdag. Madrid-klubben har tre poeng å gå på til fjorårets seriemestere.

Real Madrid spiller senere søndag mot Valencia, og kan komme opp på samme poengsum som Barcelona. De har for øvrig etter søndagens serierunde én kamp til gode på byrival Atletico. Det betyr at om Atletico skal ta seriegull, er de avhengig av å vinne sine to siste kamper, deriblant bortemøte med Barcelona, om Carlo Ancelotti leder sitt lag til seier i de resterende kampene.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus