Gir 52 millioner i bonus til ansatte

«Vanskelige tider». Administrerende direktør Knut Brundtland i ABG Sundal Collier understreker viktigheten av dyktige ansatte. (Foto: NTB scanpix)
«Vanskelige tider». Administrerende direktør Knut Brundtland i ABG Sundal Collier understreker viktigheten av dyktige ansatte. (Foto: NTB scanpix)

Det børsnoterte meglerhuset ABG Sundal Collier startet året med å dele ut til sammen 52 millioner kroner i bonus og resultatdeling til de ansatte.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Meglerhuset ABG Sundal Collier økte inntektene i årets første kvartal sammenlignet med samme periode året før, viser selskapets kvartalsrapport torsdag.

Utbetalingene på tilsammen 52 millioner kroner til de ansatte var 10 millioner kroner mer enn i samme periode i fjor, viser rapporten.

Økte omsetningen

I årets tre første måneder hadde ABG Sundal Collier en omsetning på 256 millioner kroner, noe som er en oppgang fra 224 millioner kroner i samme periode ifjor.

Driftsresultatet før bonus og resultatdeling var på 107 millioner kroner, opp fra 83 millioner kroner året før. Driftsresultatet etter utbetalingene endte dermed på 54 millioner kroner i årets første kvartal, mot 41 millioner kroner i 2013.

Les også: – Trodde det skulle komme litt før

- Vanskelige perioder

I en kommentar viser administrerende direktør Knut Brundtland til blant annet tegn til bedring i arbeidsmarkedet i Europa.

Samtidig peker han på at investorene i starten av året har vært opptatt av flere risikomomenter: at veksten i fremvoksende markeder fortsatte å slakke av, vedvarende bekymringer for Kina og uro i Ukraina.

- Gjennom de mer vanskelige periodene vi har opplevd de siste årene, har vi fortsatt å ansette dyktige fagfolk. Det vil vi fortsette med i fremtiden, sier Brundtland i kommentaren.

Les også: Betaler ut 178 millioner i bonus til ansatte

Personvernpolicy