Nå kommer Coops medlemsbonus

Du kan sjekke om Coop-pengene er kommet ved å logge inn via Coops nettsider.
Du kan sjekke om Coop-pengene er kommet ved å logge inn via Coops nettsider.

I år får alle medlemmer penger på konto i januar.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Er det lite penger i kassa i januar? Er du medlem i Coop er de nå i full gang med å betale ut kjøpeutbyttet til sine godt og vel 1,3 millioner medlemmer.

Se også hvordan Coop overvåker handlekurven din

På konto i januar

Er du medlem i Coop vil du i løpet av de neste ukene få utbetalt kjøpeutbyttet for 2013. Tidligere år har en rekke medlemmer måttet vente på pengene frem til april. Det er det nå slutt på.

– Vi vil at kundene skal få tilgang til pengene raskest mulig. I år skal alle ha tilgang til sitt kjøpeutbytte i løpet av januar. Selv om pengene kommer inn i slutten av januar, er de rentebærende fra 1. januar, sier informasjonssjef Harald Kristiansen i Coop Norge til DinSide.

Dette betyr at noen få allerede har fått sitt kjøpeutbytte, mens andre vil måtte vente noen uker til, avhengig av hvilket samvirkelag de er medlem i. Hvor mye som totalt skal utbetales medlemmene i år, vil ikke Coop gå ut med riktig ennå. I fjor lå totalbeløpet på 692 millioner kroner, som i snitt utgjør i overkant av 500 kroner per medlem.

Hvor mye du får avhenger også av hvor du bor - medlemsbonusen varierer nemlig fra 1 til 7 prosent.

Se om du er blant kundene som har fått mindre i medlemsbonus.

Husk kodebrikke

Pengene, som kommer inn på din Coop-konto, kan du overføre til en bankkonto, eller du kan la pengene stå på konto og få renteinntekter. For å få tilgang på medlemskontoen på Coops nettsider må du benytte BankId.

Les også: Endelig har også disse mobilkundene fått

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus