Meny

Idar Vollvik tvinges til å selge kjempevilla

NYE KRAV: Idar Vollvik har de siste årene blitt noe av en ekspert på å unngå konkurser. Nå er det DNB som er på nakken hans. (Arkivfoto: NTB scanpix)

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Idar Vollviks hus på Fana utenfor Bergen er begjært tvangssolgt. Bak kravet står tele-gründerens långiver: DNB.

Etter en massiv økonomisk opptur gjennom teleselskapet Chess for noen år tilbake, har de siste årene handlet mer om å holde kreditorene på en armlengdes avstand for Idar Vollvik.

Stadig nye lån for å nedbetale gammel gjeld, kombinert med lovnader om et nytt Chess-eventyr, har vært resepten så langt, skriver Finansavisen onsdag.

Dessverre for Vollvik har ingen av de nye prosjektene slått til som ventet, deriblant Ludo Store. Nå har kreditorene fått nok. Igjen.

Les også: Investor tapte 30 millioner på Vollvik - på ett år

Denne gang er det, ifølge Finansavisens kilder, DNB som har satt ned foten og begjært Vollviks villa utenfor Bergen tvangssolt. 11. november besluttet Bergen tingrett at så skulle skje.

Vollvik selv ønsker ikke kommentere saken i særlig grad, men på spørsmål om han akter å gjøre opp for DNB sitt krav før et eventuelt tvangssalg svarer gründeren kort: «Det vil tiden vise».

Les også: Vollvik: – Jeg er nødt til å tenke penger

Privatøkonomi
Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus