Disse bydelene er mest følsomme for prisboom og krakk

Grafikken og tabellen viser bydelene med størst (grønn) og minst (rød) prosentvis økning i boligprisene i siste oppgangsperiode (2009-2013). I forrige nedgangsperiode (2007-2009) var bildet motsatt. Foto: Dagens Næringsliv grafikk
Grafikken og tabellen viser bydelene med størst (grønn) og minst (rød) prosentvis økning i boligprisene i siste oppgangsperiode (2009-2013). I forrige nedgangsperiode (2007-2009) var bildet motsatt. Foto: Dagens Næringsliv grafikk

Bydelene der boligprisene stiger mest i oppgangstider, faller også mest i nedgangstider. Se områdene meglertoppene mener vil gi høyest prisvekst i årene som kommer - og hvorfor.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Bydelene i Oslo som har gitt høyest boligprisvekst i oppgangstider har også hatt størst fall når markedet faller. Det viser tall DN.no har hentet ut fra statistikken til Norges Eiendomsmeglerforbund (NEF) og Eiendomsmeglerforetakenes Forening (EFF).

Fra 2003 og frem til finanskrisen steg boligprisene i bydelen Sagene i Oslo 77,8 prosent.

I samme periode steg til sammenligning prisene i Oslo under ett «bare» 55,9 prosent, mens bydelen med svakest prisutvikling, Søndre Nordstrand, steg 46,3 prosent.

Det betyr at prisene på Sagene på fire år økte 39 prosent mer enn snittet i Oslo, og 68 prosent mer enn i bydelen med dårligst prisutvikling.

Les også: Vanskeligere for førstegangskjøpere å få lån til bolig

Omvendt i fallende markedet

Men med finanskrisen ble «alt» snudd på hodet.

I oppgangstider stiger boligprisene klart mest i bydelen Sagene. I nedgangstider faller de også mest her. Selvbygde lekehytter er trolig ikke like utsatt for verdisvingninger, uansett bydel. Foto: Ida von Hanno Bast I oppgangstider stiger boligprisene klart mest i bydelen Sagene. I nedgangstider faller de også mest her. Selvbygde lekehytter er trolig ikke like utsatt for verdisvingninger, uansett bydel. Foto: Ida von Hanno Bast

I perioden 2007-2009 falt boligprisene i Oslo med 3,2 prosent. Igjen toppet Sagene prisstatistikken - men denne gangen med negativt fortegn: Her falt nemlig prisene hele 13,8 prosent på disse to årene.

I Søndre Nordstrand falt prisene 2,6 prosent, altså mindre enn markedet generelt, og vesentlig mindre enn på Sagene.

Fra 2009-2013 har vi hatt en ny generell oppgangsperiode i boligmarkedet, der boligprisene har klatret 37,4 prosent i Oslo. Igjen er bildet stort sett det samme som før finanskrisen:

De sentrumsnære bydelene stiger mest, med Sagene på topp, opp 49,9 prosent. Bydelene i lenger unna sentrum stiger igjen minst, der for eksempel Søndre Nordstrand bare steg 34,6 prosent.

Les også: Styrket tro på prisfall

(Se hele statistikken i tabellen nederst i saken).

I oppgangstider (kart til venstre) stiger boligprisene mest i sentrum, og minst i utkant av sentrum. I nedgangstider (kartet i midten) utvikler boligprisene seg dårligst i sentrum og best i utkanten. I den siste oppgangsperioden (kartet til høyre) er bildet det samme som i første oppgangsperioden.I oppgangstider (kart til venstre) stiger boligprisene mest i sentrum, og minst i utkant av sentrum. I nedgangstider (kartet i midten) utvikler boligprisene seg dårligst i sentrum og best i utkanten. I den siste oppgangsperioden (kartet til høyre) er bildet det samme som i første oppgangsperioden.

Hvor vil prisene utvikle seg best?

Spørsmålet er hvilket område som er lurest å være investert mot i årene fremover. Svaret kan vise seg avhengig av hvorvidt man får fortsatt generell prisoppgang eller ny nedgangsperiode fremover. Men også en rekke andre faktorer kan si noe om hvor den neste boligprisboomen kommer, mener toppene i de største eiendomsmeglerforetakene.

Les også: Kommunen plusset på 600.000 til taksten

Unge og byutvikling avgjørende

– At prisene har både steget mest og sunket mest på i for eksempel Sagene kan ha

Daglig leder i Obos eiendomsmeglere, Jon Haugen. Daglig leder i Obos eiendomsmeglere, Jon Haugen.

sammenheng med at kjøpergruppen i dette området er yngre. I andre og mer etablerte områder er det kanskje flere robuste kjøpere, sier daglig leder i Obos eiendomsmeglere, Jon Haugen.

Mangelen på boliger til de mange unge og single i Oslo kan også forklare det samme, mener Haugen.

– Sentrumsnære ett- og toromsleiligheter vil fortsatt ha gunstig prisutvikling fremover, spår han, blant annet som følge av at det bygges for få småleiligheter i sentrum.

Meglersjefen i Obos tror grensen for hva som er sentrumsnært flytter seg stadig utover.

Flere områder der man kan komme seg inn til byen på 10-15 minutter tror han vil være fremtidens vinnerområder, eksempelvis Oppsal, Manglerud og Lambertseter.

Les også: - Florida er definitivt stedet å handle nå

Byutvikling løfter prisene

Noen av bydelene som har hatt god prisutvikling, som for eksmpel Gamle Oslo, har vært preget av raskt byutvikling de siste årene. Med under ti minutter med t-bane til byen, er det ikke rart området er stadig mer attraktivt så lenge kampen i boligmarkedet er generelt tøff, mener Haugen.

– Generelt sett ser man at nybygging kan ha betydning. Det kan dra med seg prisnivåene også på boligene rundt, sier Haugen og viser til to konkrete tilfeller som kan ha påvirket prisene i Gamle Oslo:

– Ensjø er et utviklingsområde vi tror har et stort potensial der den gamle bilbyen blir gjort om til boligby. Samtidig har man utbyggingen av Bjørvika i sentrum, som kan påvirke prisene på Kværnerbyen.

Les også: Dømt til å gå rundt naboens plen

Svakest prisutvikling i innvandrerbydelene

De områdene som har hatt svakest prisutvikling gjennom hele perioden, uavhengig av om markedet generelt har gått opp eller ned, er Grorud, Stovner, Søndre Nordstrand og Alna. Dette er bydeler med høy andel innvandrere.

Obos-sjefen tror ikke det er forklaringen. Uansett taler utviklingen til disse områdenes fordel, mener han.

– Ta Holmlia for eksempel (bydel Søndre Nordstrand, red.anm.). Her kan du få rekkehus med fjordutsikt og ski-in ski-out slalombakke rett utenfor døren til en meget overkommelig pris. Og hvem er kjøperne her nå? Ikke først og fremst innvandrere, snarere tvert om. Det er småbarnsforeldre som flytter fra byen fordi de vil ha større plass, hage og så videre. Det får de på Holmlia, med kort vei inn til byen.

Så du tror for eksempel Søndre Nordstrand kan bli det neste prisboom-området, selv om det ikke har vært det til nå?

– Potensialet er i alle fall der med attraktiv beliggenhet og en boligmasse det ikke bygges så mye av nær sentrum, konkluderer Haugen.

Les også: Vil kvitte seg med over 200 hytter

Tror svake bydeler vil "slå tilbake"

Administrerende direktør Odd Nymark i Eiendomsmegler1 Oslo Akershus, tror neste

Administrerende direktør Odd Nymark i Eiendomsmegler1 Oslo AkershusAdministrerende direktør Odd Nymark i Eiendomsmegler1 Oslo Akershus

prisboomområde vil bli Bjørvika (Barcode og området rundt Operaen), Sørenga og Gamle Oslo, samt Bjerke bydel.

– Økernområdet vil oppleve en vekst i forbindelse med tunellbyggingen på Ring 3 som ble delvis åpnet i disse dager. Området vil få et skikkelig løft fremover, spår han.

Han har følgende analyse av hovedtrekkene i prisstatistikken siste ti år:

Områdene som går dårligst uansett konjunktur er Alna, Stovner, Grorud og Søndre Nordstrand.

– Oslo Kommune har en storsatsning nå i nyere tid og vi tror at veksten vil være sterk i disse områdene i fremtiden. Nettopp også fordi det ikke har vært den ekstreme økningen tidligere.

Områdene som går best uansett konjunktur er St. Hanshaugen, Nordre Aker og Østensjø - Nordre Aker:

Her har det vært høy byggeaktivitet og storsatsing i forbindelse med etablering av Handelshøyskolen BI i Nydalen. Området har gått fra å være industriområde til et boligområde i denne tidsperioden.

Verst ved nedgang: Sagene, Grunerløkka og Gamle Oslo

– Dette er områder som har blitt svært populære og prisene i disse områdene hadde kraftig vekst i perioden frem til 2007. Denne veksten fikk en justering i nedgangskonjunkturen og skyldes nok nettopp det samme. Stor prisoppgang før fallet.

Best ved nedgang: St Hanshaugen, Nordre Aker, Ullern og Frogner

– Disse områdene har hatt en mye jevnere prisvekst før nedkonjunkturen og vært (foruten Nordre Aker) populære boligområder i lang tid også før 2003. I motsetning til eksempelet over vil det her være slik at markedet var mer etablert og derav også mindre sensitivt for prisnedgang.

Best ved oppgang: Sagene, Gamle Oslo

– Disse områdene har blitt svært populære de siste 10-15 årene og hatt en sterk økning. Svært populært blant de yngre boligkjøperne og stor andel av mindre boliger som trekker gjennomsnittsprisene opp.

Les også: Huseiere varsler massesøksmål mot norske banker

Sentrum «flyter ut»

At boligene i sentrumsnære bydeler har gitt best avkastning siste ti år, vil fortsette tror administrerende direktør i Aktiv Eiendomsmegling, Finn Magnus Rogne-Hansen.

– Imidlertid tror jeg at det vi definerer som bysentrum i dag vil være et betydelig bredere begrep i fremtiden enn hva det er i dag. Et godt eksempel her er Oslo og omegn som jeg tror vil smelte sammen i enda større grad enn i dag.

Også Aktiv-sjefen trekker frem byutvikling som en viktig forklaring på forskjellig prisutvikling fra område til område.

Prisutvikling i prosent 2003-2013 delt inn etter generelle opp- og nedgangsperioder i boligmarkedet. Parantes markerer negativ prisutvikling.

Bydel

2003-2007

2007-2009

2009-2013

2003-2013

Oslo i snitt

55,9

(3,2)

37,4

107,4

Frogner

59,1

(0,8)

32,0

108,3

St.Hanshaugen

55,5

2,0

39,5

121,2

Sagene

77,8

(13,8)

49,9

129,8

Grünerløkka

74,4

(8,8)

36,7

117,3

Gamle Oslo

65,5

(9,0)

41,9

113,7

Nordstrand

56,5

(2,7)

39,2

112,1

Søndre Nordstrand

46,3

(2,6)

34,6

91,8

Østensjø

56,2

(2,2)

39,5

112,9

Alna

49,9

(3,8)

35,4

95,3

Stovner

48,4

(4,6)

31,0

85,5

Grorud

52,4

(3,4)

36,4

100,9

Bjerke

52,2

(2,1)

37,2

104,5

Nordre Aker

58,3

1,2

40,2

124,6

Vestre Aker

55,5

(3,4)

37,0

105,7

Ullern

55,8

0,1

34,6

109,9

Kilde: NFF/EFFs boligprisstatistikk beregnet på basis av gjennomsnittsbolig på 100 kvm.

Les også:

Styrket tro på prisfall

Spår prisfall på 17 steder

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden
00:31 Tomannsbolig i Florø overtent, to nabohus evakuert00:12 Bloomberg åpner for å skrote taushetspliktavtaler23:57 Wells Fargo skal betale 27 milliarder kroner i forlik23:28 Color Line kansellerer avganger til Danmark og Sverige21:52 Tom Tvedt om Kina-avtalen: – Idretten ble overkjørt21:38 Aps Jette Christensen ønsker ikke gjenvalg til Stortinget21:11 Juryen i Weinstein-saken skal være uenig om voldtektsanklage20:52 Siktet: Kidnappet hvit kvinne og tvang henne til å se TV-serie om rasisme20:46 Mann fra Troms tiltalt for å ha betalt for overgrep mot barn på Filippinene20:11 To menn dømt for å ha voldtatt jente som var på rømmen fra barnevernsinstitusjon20:00 Erdogan ber Putin bremse syriske regjeringsstyrker19:51 Tre nordmenn hentet hjem fra Wuhan i Kina19:50 Snøskred, storm og uvær fører til trafikkaos i store deler av landet19:37 EU-lederne ble ikke enige om nytt langtidsbudsjett19:33 Color Line kansellerer avganger til Danmark og Sverige19:25 Frikjent i retten: Nå kan du drikke Jägermeister med god samvittighet18:51 Regjeringen sier nei til bygging av idrettsarena på matjord i Vestby18:37 20.000 protesterte med Thunberg i Hamburg18:34 Mysteriet med de forsvunne barna: Nå er mor arrestert17:57 Bil tatt av snøskred i Jølster16:25 Flertallet i Trøndelag Ap støtter Trond Giske som fylkesleder16:16 Telenors datterselskap betaler 1,1 milliarder kroner til teletilsynet i Bangladesh15:52 Oppsiktsvekkende undersøkelse: Russerne vil være venner med Vesten15:39 Sesongen over for Windingstad15:31 Fire savnede femåringer på Nesodden funnet15:20 Ytterligere to covid-19-dødsfall i Iran15:14 Norsk artist siktet for ran – varetektsfengslet i fire uker15:06 Tre menn dømt for grove trusler og mishandling i nære relasjoner14:47 Liverpool blir uten Henderson tre ukers tid14:44 To NRK-korrespondenter takker for seg14:36 Én til sykehus etter kollisjon mellom bil og snøscooter14:13 Politiet etterforsker leilighetsbrann i Kristiansund14:12 Politiet ferdig med etterforskningen av drapssaken på Kapp14:11 Fastlege skrev ut medisiner til seg selv – ga dem videre til slektninger13:24 1.100 flere mottok uføretrygd i januar13:23 Norges bandykvinner sjanseløse mot Russland12:57 Syrisk Idlib-angrep fordømmes12:56 Mann dømt til 14 års fengsel for drap i Skedsmo12:43 Har gullplanen klar: – Skal ikke dra en eneste meter12:16 Thailands høyesterett oppløser opposisjonsparti12:12 USA planlegger å undertegne avtale med Taliban12:10 Angrepet i Hanau var et rasistisk terrorangrep12:08 Tidligere toppidrettsutøver tiltalt for grove overgrep mot mindreårige jenter12:00 Bekymret Messi skeptisk til Barcelonas mesterligasjanser11:47 Dortmund-treneren om Haaland: – Hele pakka11:45 Arkeologer kan ha funnet graven til Romas grunnlegger11:03 Investorer saksøker tidligere banksjef for 3,7 milliarder10:51 Mann dømt til åtte års fengsel for å ha mishandlet kone og barn10:49 Fiskeriministeren fikk dobbel lønn og feilinformerte kommunestyret10:13 USAs kvinnelandslag krever forbundet for 615 millioner kroner09:53 Klimabløffen: Det er alltid en god idé å fortelle folk sannheten09:49 Solskjær om Pogba: – Han er ikke i nærheten09:07 Russland mener Norge overser dem om Svalbard - kaller det «krise»08:44 Sterk økning i utenlandske overnattinger på Svalbard08:35 Andelen ukrainske lastebilsjåfører doblet i Norge08:33 Coronaviruset sprer seg i kinesiske fengsler08:31 Sterk vekst i gullprisen08:29 Afghanistan: Krigshandlingene skal trappes ned lørdag08:08 «Slo opp» med Nav da han fikk jobb – fikk svar på rim07:03 Flere stengte fjelloverganger stengt – kommuner i Finnmark isolert06:55 Lagkompis om «fantastisk» Berge: – Vi må alle skjerpe oss06:45 Viruset sprer seg i by i Sør-Korea06:28 VM-dronningens tøffeste prioritering: Tiden borte fra familien06:24 USAs etterretning mener Russland igjen vil hjelpe Trump06:18 Valget i gang i Iran06:15 Bollestad på iskremfabrikk: – Ikke alle skal bli stjernekokker06:14 Brorparten av dyre aksjefond leverte under børsenes snitt06:07 Frankrike til kamp mot veggedyr06:00 Dette skjer i dag05:56 Stadig flere hunder angripes av villsvin i Sverige05:41 Oslo-kirker velger solcellepanel på taket05:28 Dette skjedde i natt05:15 Over halvparten savner snøen05:00 Kong Harald fyller 83 år: Se høydepunkt fra året som har gått04:51 MDG vil se på hasjsalg på polet04:25 Gummibåt med 91 passasjerer savnet i Middelhavet04:17 Trump ler av demokratene04:05 Solskjær klager på ballen etter 1-1 mot Brugge04:04 Drapsmann henrettet i Tennessee03:14 Norsk plasttomgods med ny framtid i Norge03:01 Evo Morales nektes å stille til valg02:08 Datatilsynet gransker lovligheten av Google-bruk i skolen01:51 Dødstallet fra virus opp til over 2.300 i Kina01:31 Fire og et halvt års fengsel for nettovergrep mot barn01:08 Brann i leilighet i Kristiansund – en person død00:51 Hele Nordkapp isolert – 40 personer evakuert00:32 Irlands statsminister går av00:25 31-åring pågrepet for knivrisping og vold i Moss00:10 VAR på godt og vondt for AZ Alkmaar i europaligaen00:08 Mann pågrepet etter trusler med øks på Romerike23:59 Lacazette ga Arsenal seieren over Elabdellaouis Olympiakos23:51 Skadd person funnet i Trondheim23:49 Thelin scoret Malmös ledermål og Wolfsburgs vinnermål23:38 Hovland på delt 14.-plass i Puerto Rico23:23 Høyre fortsetter fallet på ny måling22:41 Ukrainere møtt med opptøyer da de kom hjem fra Wuhan22:19 Rotevatn om Facebook-opprør: – Har ikke tid til å diskutere om jorda er flat21:17 Brann i leilighet i Kristiansund21:01 Martial reddet uavgjort for Manchester United20:27 Nye bevis for at dinosaurene hadde varmt blod: – Det betyr virkelig noe
Siste nytt
00:31NorgeTomannsbolig i Florø overtent, to nabohus evakuert00:12VerdenBloomberg åpner for å skrote taushetspliktavtaler23:57VerdenWells Fargo skal betale 27 milliarder kroner i forlik23:28NorgeColor Line kansellerer avganger til Danmark og Sverige21:52SportTom Tvedt om Kina-avtalen: – Idretten ble overkjørt21:38PolitikkAps Jette Christensen ønsker ikke gjenvalg til Stortinget21:11VerdenJuryen i Weinstein-saken skal være uenig om voldtektsanklage20:52VerdenSiktet: Kidnappet hvit kvinne og tvang henne til å se TV-serie om rasisme20:46NorgeMann fra Troms tiltalt for å ha betalt for overgrep mot barn på Filippinene20:11NorgeTo menn dømt for å ha voldtatt jente som var på rømmen fra barnevernsinstitusjon20:00VerdenErdogan ber Putin bremse syriske regjeringsstyrker19:51NorgeTre nordmenn hentet hjem fra Wuhan i Kina19:50NorgeSnøskred, storm og uvær fører til trafikkaos i store deler av landet19:37VerdenEU-lederne ble ikke enige om nytt langtidsbudsjett19:33NorgeColor Line kansellerer avganger til Danmark og Sverige19:25VerdenFrikjent i retten: Nå kan du drikke Jägermeister med god samvittighet18:51PolitikkRegjeringen sier nei til bygging av idrettsarena på matjord i Vestby18:37Verden20.000 protesterte med Thunberg i Hamburg18:34VerdenMysteriet med de forsvunne barna: Nå er mor arrestert17:57NorgeBil tatt av snøskred i Jølster16:25PolitikkFlertallet i Trøndelag Ap støtter Trond Giske som fylkesleder16:16NorgeTelenors datterselskap betaler 1,1 milliarder kroner til teletilsynet i Bangladesh15:52PolitikkOppsiktsvekkende undersøkelse: Russerne vil være venner med Vesten15:39SportSesongen over for Windingstad15:31NorgeFire savnede femåringer på Nesodden funnet15:20VerdenYtterligere to covid-19-dødsfall i Iran15:14NorgeNorsk artist siktet for ran – varetektsfengslet i fire uker15:06NorgeTre menn dømt for grove trusler og mishandling i nære relasjoner14:47SportLiverpool blir uten Henderson tre ukers tid14:44KulturTo NRK-korrespondenter takker for seg14:36NorgeÉn til sykehus etter kollisjon mellom bil og snøscooter14:13NorgePolitiet etterforsker leilighetsbrann i Kristiansund14:12NorgePolitiet ferdig med etterforskningen av drapssaken på Kapp14:11Helse og livsstilFastlege skrev ut medisiner til seg selv – ga dem videre til slektninger13:24Penger1.100 flere mottok uføretrygd i januar13:23SportNorges bandykvinner sjanseløse mot Russland12:57VerdenSyrisk Idlib-angrep fordømmes12:56NorgeMann dømt til 14 års fengsel for drap i Skedsmo12:43SportHar gullplanen klar: – Skal ikke dra en eneste meter12:16PolitikkThailands høyesterett oppløser opposisjonsparti12:12VerdenUSA planlegger å undertegne avtale med Taliban12:10VerdenAngrepet i Hanau var et rasistisk terrorangrep12:08NorgeTidligere toppidrettsutøver tiltalt for grove overgrep mot mindreårige jenter12:00SportBekymret Messi skeptisk til Barcelonas mesterligasjanser11:47SportDortmund-treneren om Haaland: – Hele pakka11:45VerdenArkeologer kan ha funnet graven til Romas grunnlegger11:03PengerInvestorer saksøker tidligere banksjef for 3,7 milliarder10:51NorgeMann dømt til åtte års fengsel for å ha mishandlet kone og barn10:49PolitikkFiskeriministeren fikk dobbel lønn og feilinformerte kommunestyret10:13SportUSAs kvinnelandslag krever forbundet for 615 millioner kroner09:53PolitikkKlimabløffen: Det er alltid en god idé å fortelle folk sannheten09:49SportSolskjær om Pogba: – Han er ikke i nærheten09:07NorgeRussland mener Norge overser dem om Svalbard - kaller det «krise»08:44ReiseSterk økning i utenlandske overnattinger på Svalbard08:35MotorAndelen ukrainske lastebilsjåfører doblet i Norge08:33Helse og livsstilCoronaviruset sprer seg i kinesiske fengsler08:31PengerSterk vekst i gullprisen08:29VerdenAfghanistan: Krigshandlingene skal trappes ned lørdag08:08Norge«Slo opp» med Nav da han fikk jobb – fikk svar på rim07:03NorgeFlere stengte fjelloverganger stengt – kommuner i Finnmark isolert06:55SportLagkompis om «fantastisk» Berge: – Vi må alle skjerpe oss06:45Helse og livsstilViruset sprer seg i by i Sør-Korea06:28SportVM-dronningens tøffeste prioritering: Tiden borte fra familien06:24VerdenUSAs etterretning mener Russland igjen vil hjelpe Trump06:18PolitikkValget i gang i Iran06:15PengerBollestad på iskremfabrikk: – Ikke alle skal bli stjernekokker06:14PengerBrorparten av dyre aksjefond leverte under børsenes snitt06:07VerdenFrankrike til kamp mot veggedyr06:00NorgeDette skjer i dag05:56VerdenStadig flere hunder angripes av villsvin i Sverige05:41NorgeOslo-kirker velger solcellepanel på taket05:28NorgeDette skjedde i natt05:15NorgeOver halvparten savner snøen05:00KulturKong Harald fyller 83 år: Se høydepunkt fra året som har gått04:51PolitikkMDG vil se på hasjsalg på polet04:25VerdenGummibåt med 91 passasjerer savnet i Middelhavet04:17PolitikkTrump ler av demokratene04:05SportSolskjær klager på ballen etter 1-1 mot Brugge04:04VerdenDrapsmann henrettet i Tennessee03:14NorgeNorsk plasttomgods med ny framtid i Norge03:01PolitikkEvo Morales nektes å stille til valg02:08NorgeDatatilsynet gransker lovligheten av Google-bruk i skolen01:51Helse og livsstilDødstallet fra virus opp til over 2.300 i Kina01:31NorgeFire og et halvt års fengsel for nettovergrep mot barn01:08NorgeBrann i leilighet i Kristiansund – en person død00:51NorgeHele Nordkapp isolert – 40 personer evakuert00:32PolitikkIrlands statsminister går av00:25Norge31-åring pågrepet for knivrisping og vold i Moss00:10SportVAR på godt og vondt for AZ Alkmaar i europaligaen00:08NorgeMann pågrepet etter trusler med øks på Romerike23:59SportLacazette ga Arsenal seieren over Elabdellaouis Olympiakos23:51NorgeSkadd person funnet i Trondheim23:49SportThelin scoret Malmös ledermål og Wolfsburgs vinnermål23:38SportHovland på delt 14.-plass i Puerto Rico23:23PolitikkHøyre fortsetter fallet på ny måling22:41VerdenUkrainere møtt med opptøyer da de kom hjem fra Wuhan22:19PolitikkRotevatn om Facebook-opprør: – Har ikke tid til å diskutere om jorda er flat21:17NorgeBrann i leilighet i Kristiansund21:01SportMartial reddet uavgjort for Manchester United20:27VerdenNye bevis for at dinosaurene hadde varmt blod: – Det betyr virkelig noe
Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus