Slik ble hun én av Norges mektigste

Likestilling: Kristin Skogen Lund ble valgt til NHOs første kvinnelige sjef i september i fjor. Da ville hun ikke lage et poeng ut av at hun er kvinne - en holdning hun har med seg hjemmefra, forteller hun i dag. Foto: Mikaela Berg
Likestilling: Kristin Skogen Lund ble valgt til NHOs første kvinnelige sjef i september i fjor. Da ville hun ikke lage et poeng ut av at hun er kvinne - en holdning hun har med seg hjemmefra, forteller hun i dag. Foto: Mikaela Berg

– Jeg prioriterer familien og barna. Og jeg prioriterer jobben, sier Kristin Skogen Lund.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Tirsdag var det duket for kvinneseminar på Næringslivets Hus i Oslo. Samme dag offentliggjorde Næringslivets Hovedorganisasjon (NHO) tall som viser at andelen kvinnelige ledere i privat sektor synker totalt sett.

For NHO-sjefen selv falt lederrollen seg naturlig, forteller hun DN.no.

- Som 16/17-åring var jeg ute og jobbet i hagen med faren min. Du burde gå på krigsskolen, sa han plutselig. Pappa mente krigsskolen var den beste lederutdanningen og han mente jeg var en leder, sier Kristin Skogen Lund.

Hun er kledd i knallrosa topp og må smile av minnene.

- Jeg tenkte ikke så mye på det den gang, men i ettertid ser jeg at det gjorde noe med meg å ha en far som fortalte meg sånne ting. Jeg vokste opp i en familie der det aldri ble gjort noe nummer ut av at du er dame, sier hun.

Bakgrunn: Flere kvinner i finanstoppen

Må gjøre prioriteringer

Det ble aldri krigsskolen på Skogen Lund, men leder ble hun.

I år havnet hun fire plasser ned for fjorårets førsteplass på Kapitals liste over Norges mektigste kvinner. Tidligere har nyhetskanalen CNN kåret henne til en av «10 global women on the rise».

- Jeg gikk ikke rundt som tenåring og tenkte at jeg ville bli næringslivsleder. Det er nok mer et resultat av at jeg kom inn i arbeidssituasjoner hvor jeg ble oppfordret til å ta ansvar. Jeg så at jeg mestret, og det ga meg selvtillitt til å gå videre.

I dag er hun gift med advokat Christian Lund og sammen har de fire barn - to sett tvillinger.

- Er det mulig å balansere familieliv med karriere?

- Ja, det er mulig. Det interessante er riktignok at temaet fortsatt er forbundet med mødre og barn. Hvorfor er ikke dette et like stort tema for fedre og barn? Jeg mener det er rom for en større likedeling. Ønsker og evner skal avgjøre karrierevalgene innad i en familie, ikke kjønn. Samtidig er alle forskjellige og har forskjellige ressurser. Jeg er derfor forsiktig med å uttale meg om hvordan jeg selv har løst dette. Vi har en oppskrift som har fungert for oss, men det er ikke gitt at denne oppskriften vil fungere for alle, sier Skogen Lund og tilføyer:

- Jeg kommer aldri til å ta til orde for at vi skal legge opp til et arbeidsliv som går på bekostning av en sunn utvikling for barna og et sunt familieliv.

- Har du selv måtte ofre noe?

- Nei, men jeg har jo prioritert ting. Jeg leser ikke så mange bøker og jeg driver veldig lite med selvpleie. Jeg prioriterer familien og barna. Og jeg prioriterer jobben. Det er klart at det går ut over noe, men jeg hadde nok følt at jeg ofret noe om jeg ikke gjorde det. Jobben er en kilde til energi og mening for meg, svarer hun.

Les også: Skogen Lund inn i Ericsson-styret

- Kvinnenes valg

Tall fra SINTEF viser at andelen kvinner i privat sektor har sunket fra 38 til 36 prosent over de siste 12 årene. Dette fikk naturlig nok mye oppmerksomhet på tirsdagens NHO-konferanse.

Hvordan - og ikke minst hvorfor - skal privat sektor tiltrekke seg flere kvinner, spurte mange av konferansedeltakerne.

Skogen Lunds innledet med å vise til den siste tidens «mange og følsomme debatter rundt tematikken».

- Det er et betent tema som kan være vanskelig å diskutere i det offentlige rom. Grunnlaget for det hele er riktignok at vi ønsker et mer likestilt næringsliv og at vi har en lang vei å gå i privat sektor, sa hun.

- Hvorfor er kvinner i flertall på høyere utdanning, men i mindretall i lederstillinger i privat sektor?

- Jeg liker å tenke at det handler mer om kvinnenes egne valg enn at bedriftene setter opp hindre for dem. Årsaken er nok en sum av mange ting, og det finnes ikke noe enkelt svar på spørsmålet.

- Hvor langt har likestillingen kommet i Norge i «kvinneåret 2013»?

- Vi har kommet veldig langt med likestillingen fordi vi i utgangspunktet har like muligheter. De fleste jeg møter har også en veldig moderne holdning til likestilling. Så er det nok en del som henger igjen i disse mønstrene. Vaner, forventinger og ikke minst kvinners egne holdninger til likestilling, sier Skogen Lund.

Les mer: Flere kvinner i finanstoppen

Les også: Slik vil de få kvinner inn i toppjobbene - Menn som egentlig burde vært i 4. divisjon får spille i 1. divisjon

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden
Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus