Meny

God april for Norwegian

OPPTUR: Norwegian hadde en god aprilmåned, mye på grunn av et økt rutetilbud. Passasjerveksten var på hele 28 prosent sammenlignet med april i fjor. (Foto: NTB scanpix)

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

I april fløy over 1,7 millioner passasjerer med Norwegian. Det er en økning på 28 prosent sammenlignet med april i fjor. Årsaken er oppstart av flere nye ruter.

Nye ruter både i Norge og Sverige og fra Gatwick-flyplassen utenfor London, og ikke minst påsketrafikken, er hovedårsakene til den kraftige veksten i antall passasjerer.

Norwegians kapasitet ble økt med 40 prosent i april alene, og selskapet hadde ti flere fly i drift i april enn måneden før.

Totalt fløy 1.710.279 passasjerer med selskapet i april i år, det er en økning på 364.986 sammenlignet med samme måned i 2012.

Fyllingsgradene i flyene, altså hvor mange passasjerer som fløy med hvert fly, gikk imidlertid noe ned og endte på 73,2 prosent, ned 2,2 prosentpoeng sammenlignet med april i fjor.

I april gikk 89,3 prosent av Norwegians fly i rute.

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus