Meny

Netcom fjerner pris på meldinger og ringetid

Heretter er det kun nettsurfing og annen mobil datatrafikk Netcom tar betalt for. Tale, MMS og SMS blir i praksis ubegrenset. (Foto: Berit B. Njarga)

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Nå er det kun datatrafikken som teller.

Netcom har, som første mobilaktør, fjernet prisen på samtaler, SMS og MMS i alle sine mobilabonnementer. I stedet skal Netcom heretter kun ta betalt for databruken din.

Fire abonnementer

De fire nye abonnementene har fått navnet Smart Mini, Basis, Pluss og Super, og koster fra 199 kroner til 549 kroner pr måned - avhengig av hvor stort behov for du har for databruk på mobilnettet. 

Det billigste abonnementet har imidlertid kun 200 MB databruk inkludert. Overstiger du dette, må du belage deg på å betal 5 kroner pr MB, inntil et maksbeløp på 399 kroner i måneden. 

Toppabonnementet Smart Super har en grense oppad på 6 GB i måneden. Trenger du mer, må du ut med 79 kr pr ekstra GB. 

Pass på:  Disse numrene er svinedyre å ringe til fra mobil

Saken fortsetter under bildetUnder parolen "Fri Bruk" lanserer Netcom fire nye abonnementer. Alle med ubegrenset bruk av tale, MMS og SMS i Norge. (Foto: Kirsti Østvang)Under parolen "Fri Bruk" lanserer Netcom fire nye abonnementer. Alle med ubegrenset bruk av tale, MMS og SMS i Norge. (Foto: Kirsti Østvang)


Fri tale, SMS og MMS - i Norge

Det interessante for mange er at uansett hvilket abonnement du velger, får du en grense på 20.000 minutter, 20.000 SMS og 20.000 MMS i måneden, i praksis vil dette si ubegrenset bruk.

Det er imidlertid begrensninger i hvor mye du kan snakke med folk i utlandet. Smart Mini har ingen ringeminutter inkludert til våre nordiske naboland, mens de tre andre abonnementene har inkludert 1.000 minutter. Skal du ringe til land utenfor Norden må du fortsatt sjekke prislistene for hvert enkelt land.
Privatøkonomi
Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus