Meny

Mette-Marit roser attføringshotell

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

– Dette er det beste stedet jeg har arbeidet. Jeg smiler hver dag når jeg våkner fordi jeg vet at jeg skal hit, forteller Johnny Roland, som arbeider på attføringshotellet PS hotell i Oslo.

Fra utsiden ser hotellet ved Vulkan ut som et hvilket som helst hotell, med sin stilige betong- og glassfasade. Innsiden er imidlertid ganske unik. De fleste ansatte har kommet dit gjennom Nav, og hotellet skal være et springbrett ut i et ordinært arbeidsliv.

Tirsdag kom kronprinsessen for å se på hotellet.

– Jeg tror tiltaket er veldig viktig. De som jobber her får oppleve at det går an å komme seg ut i arbeid, og så kan de trene seg opp og komme seg inn arbeidslivet etter hvert, sa kronprinsesse Mette-Marit til NTB da hun torsdag besøkte hotellet sammen med Oslo-ordfører Fabian Stang (H).

For de ansatte var besøket en stor motivasjon.

– Jeg trodde jeg skulle være veldig nervøs, men det var jeg ikke. Mette-Marit var menneskelig og imøtekommende, forteller Kim Nicolaysen. (©NTB)

Takk for at du abonnerer

Motta våre nyheter via Messenger

Jeg godtar brukvervilkårene
Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus