Du må fortsatt vente på skattepengene

Har du penger til gode på skatten? Du må fortsatt vente et par dager før de kommer inn på konto. Illustrasjonsfoto: Colourbox
Har du penger til gode på skatten? Du må fortsatt vente et par dager før de kommer inn på konto. Illustrasjonsfoto: Colourbox

Du tror kanskje du får pengene mandag, men tilgodebeløpet fra skatteoppgjøret kommer ikke inn på din bankkonto før 17. oktober.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

De fleste lønnstakere og pensjonister fikk skatteoppgjøret sitt i juni, men fortsatt venter siste pulje på skatteoppgjøret.

Les også: Har du fått skatteoppgjøret?

For mange er skatteoppgjøret et kjærkomment tilskudd. For andre er det tid for innbetaling av restskatt. Mandag fikk imidlertid de siste personene for i år beskjed om at skatteoppgjøret nå var klart og at utbetaling av tilgodebeløp vil overføres til konto.

Overfor ABC Nyheter bekrefter imidlertid Skatteetaten at pengene ikke kommer inn på kontoen mandag, slik mange kanskje tror.

Datoen tilgodebeløpet vil bli utbetalt er nemlig onsdag 17. oktober.

For de som har ytterligere spørsmål omkring utbetaling av tilgodebeløp eller innbetaling av restskatt opplyser Skatteetaten om at man kontakter kemneren i sin kommune.

Oversikten over kemnerkontorer kan du finne her.

Skatteoppgjøret inneholder opplysninger om hvilken formue og inntekt det er beregnet skatt av, hvor mye arbeidsgiveren din har trukket i skatt, samt om du har betalt for mye eller for lite.

Personvernpolicy