Seks dagers galgenfrist for Ludo

KLARER HAN DET IGJEN? Idar Vollvik har etter hvert blitt kjent for å unngå konkurs i tolvte time. Nå er det Ludo-imperiet hans som skal reddes.(Foto: Scanpix)
KLARER HAN DET IGJEN? Idar Vollvik har etter hvert blitt kjent for å unngå konkurs i tolvte time. Nå er det Ludo-imperiet hans som skal reddes.(Foto: Scanpix)
Artikkelen fortsetter under annonsen

Teleselskapet Ventelo sier de vil følge vedtaket om å stenge Ludos kunder ute fra nettet neste onsdag.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Selskapet opplyser at de «ikke ser noen annen mulighet enn å forholde seg til vedtaket fra Post- og teletilsynet (PT) og vil stenge leveransene fra onsdag 29. februar for å begrense egne tap». Dermed ligger det an til at summetonen blir borte for Ludos kunder om seks dager.

– Vi forholder oss til PTs vedtak, så det er ikke noe nytt å melde fra vår kant, sier kommunikasjonsdirektør Heide Egede Nissen til Bergens Tidende.

Ventelo sier også at konkursbegjæringene mot Ludo Group og to andre tilknyttede selskaper opprettholdes.

Les også: Ingen enighet mellom Vollvik og Ventelo

Tilsynet opplyser at de ennå ikke har mottatt bekreftelse fra Ludo om at kundene er informert om den nært forestående stengingen. Den skulle vært inne onsdag morgen.

I stedet har Ludo-sjef Idar Vollvik brukt Facebook til å informere kundene om at selskapet fortsatt er i dialog med Ventelo: «LUDO forbereder nå en SMS til alle våre kjære kunder, hvor vi vil orientere om endelig løsning», heter det i meldingen. Den samme orienteringen skal legges ut på Facebook og på selskapets nettsider.

Les også: Vollviks imperium kan rakne

Etter lang tids krangling om hvem skylder penger til hvem, gikk Ventelo med på å trekke konkursbegjæringen mot Ludo dersom sistnevnte betalte 20 millioner kroner innen 16. februar.

Bare åtte av disse millionene er foreløpig kommet inn.

Les også: Vollvik kjemper mot klokka

Les flere nyheter