Meny

Kan ha mistet en tredjedel av kundene

Konkurstrusselen satte i gang en kundeflukt fra Ludo (foto: Ludo).

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Ventelos konkurstrussel kan ha kostet Idar Vollviks Ludo dyrt.

I går ble det kjent at Idar Vollviks Ludo har kommet til enighet med leverandøren Ventelo, og har fått 16 dager på seg til å betale 20 millioner kroner av Ventelos opprinnelige krav på 38 millioner kroner. Dermed ser det ut til at Ludo er midlertidig reddet fra konkurs.

Men konkurstrusselen kan bli en kostbar affære, for kundene har flyktet i alle retninger. Flere kilder hevder lekkasjen kan være et sted mellom 8000 og 10000 kunder, skriver bransjenettstedet Inside Telecom.

Oppfordret til bytte

Samtlige lavprisaktører som Inside Telecom har vært i kontakt med, bekrefter at det har vært ekstra stor pågang fra Ludo-kunder den siste tiden.

Post- og teletilsynet fryktet at Ludo ikke oppfylte sin plikt til å informere kundene sine om at de kunne risikere å miste "summetonen", og gikk forrige uke så langt som å anbefale Ludo-kunder å finne et nytt mobilselskap.

Les også: Ventelo gir Ludo et pusterom og Krig mellom Ludo og Ventelo

Les flere artikler fra ABC Penger her

Les flere nyheter her

Privatøkonomi
Populært