Feirer Rema med korps

Rema passerte for første gang 20 milliarder i omsetning foto: Scanpix.
Rema passerte for første gang 20 milliarder i omsetning foto: Scanpix.

- Når man tilbringer en tredel av livet på jobb, er det viktig å ha det moro, sier Ole Robert Reitan.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Reitans versjon av moro får drøyt 1.000 Rema-ledere oppleve denne helgen i Trondheim når de møtes til seminar og fest - eller riksmøte som det heter i kjeden oppbygd av den såkalte kolonialmajoren Odd Reitan, skriver Dagens Næringsliv.

Denne gangen samles kjøpmenn både fra Norge og Danmark i byen der Rema ble grunnlagt. Remas direktør Ole Robert Reitan mente det var viktig med musikkorps for å skape stemning, så nå blir det korpsmusikk fra rundt ti korps.

- Musikkorps må det være. Fra jeg var liten er jeg vant med at det er fest når man våkner av musikkorps. Da jeg hørte at bare noe få var booket, ga jeg beskjed om at vi måtte ha tak i noen flere. Vi skal skape fest og entusiasme. Vi skal også sette preg på byen.

Tallene for andre kvartal viser at Rema både økte omsetningen og driftsresultatet i andre kvartal 2011 sammenlignet med 2010. Men er det verdt noen fanfare?

Drifsinntektene gikk opp fra 19,32 milliarder kroner til 20.36 milliarder kroner, en oppgang på 6,4 prosent. Driftsreultatet gikk opp fra 622 millioner kroner til 625 millioner kroner.

Les også:

Nesbø nummer to i Storbritania

Rederarv fra advokat til barn

Fornyet luksus-Lexus

- Ingen ny Lehman

Fornyet luksus-Lexus

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden