Test: LG 42PW450

Norges billigste 3D-TV

Foto: Audiovisuelt
Foto: Audiovisuelt

Vi ser hva du får for under fem tusen kroner.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Ved hjelp av James Camerons storfilm Avatar, oppdaget de fleste av oss 3D på nytt i 2010. Det samme året kom de første flatskjermene på markedet med 3D-funksjon. Ulempen var at denne teknologien i stor grad var forbeholdt toppmodellene til de forskjellige produsentene – noe som igjen resulterte i en stiv prislapp.

I år har flere modeller fått 3D-støtte, og ikke bare de respektive toppmodellene. Dermed kan du få kjøpt ny TV med 3D til en langt hyggeligere pris enn hva tilfellet var i fjor. Vi har blant annet testet Sonys nye KDL-40EX720, en LED-LCD på 40 tommer med 3D-støtte og god bildekvalitet til under åtte tusen kroner.

Nå har vi testet LGs 42PW450, en 42-tommers plasmaskjerm med mulighet for å vise filmer i 3D til under fem tusen kroner. Skjermen har begrenset med tilleggsfunksjoner, men byr på bra bildekvalitet til prisen.

Design

42PW450 har en ganske konservativ design, med enkle firkantede rammer, som er laget i matt sort plastikk. Rammene imiterer børstet metall og gir en ekstra piff til det ellers så tradisjonelle utseendet. Skjermen er relativt slank, med kun en tykkelse på kun fem centimeter.

Nederst til høyre på skjermen har du et berøringspanel der du kan slå av og på skjermen, justere volumet, skifte kanal eller bytte inngang.

Foten til PX450 er helt rektangulær og er laget i blank, sort plast. Du kan dreie skjermen noen grader til hver side. Denne foten er blant de stødigste vi har testet. Ofte blir flatskjermer vinglete når du skal dreie dem, men denne er fast i fisken.

Menyen på 42PW450Menyen på 42PW450

Menyene

PW450 benytter samme brukergrensesnittet i menyene som LG brukte på fjorårets modeller. Menyen er oversiktlig og ikonbasert, og når du trykker på Home-knappen på fjernkontrollen, får du opp åtte forskjellige ikoner å velge i mellom. Grafikken er ryddig og lettfattelig i bruk. Når du navigerer deg rundt i menyene vil programmet du ser på være delvis synlig i bakgrunnen, i og med at selve grafikken er transparent.

Til høyre for Home-knappen på fjernkontrollen finner du en knapp merket Q.menu. Dette er en forkortelse for quick menu, og som ordet tilsier får du frem en rask og enkel meny om du trykker på knappen. Her finner du de mest vanlige justeringsmulighetene, som for eksempel å kunne velge bilde- eller lydmodi.

Fjernkontrollen til PW450. Kjekk Fjernkontrollen til PW450. Kjekk "renne" på baksiden til pekefingeren.

Fjernkontrollen som følger med PW450 er også svært lik de som fulgte med fjorårets modeller. Kontrollen er slank i designen og har en praktisk «renne» på undersiden. Denne rennen gjør at pekefingeren får et ekstra godt grep om kontrollen, samtidig som den fungerer som et balansepunkt, slik at den også ligger godt i hånden.

Tilkoblinger

Med PW450 får du ingen ekstra interaktive tjenester. Skjermen er med andre ord ikke det vi kaller en smart-TV. Dette fordi den ikke kan kobles til internett eller ditt lokale hjemmenettverk for å laste ned og vise for eksempel videosnutter eller stillbilder. Kun via skjermens USB-tilkobling kan du koble til en minnepinne eller eksternharddisk for å hente opp dine bilder, filmer eller musikk.

Ellers har skjermen det som trengs av tilkoblingsmuligheter. Du har tre HDMI-innganger, to Scart-tilkoblinger, en VGA-utgang til PC-bruk, samt analoge utganger i form av komponent og RGB. For å koble til eksterne lydprodukter har du både en digital optisk lydutgang og analog RCA-stereotilkobling.

PW450 har også støtte for MPEG 4 og kortleser (PCMCIA), hvilket betyr at du kan kjøpe en godkjent kortleser og sette denne inn i TV-en sammen med et programkort. Da kan du bruke TV-en som en dekoder for det digitale bakkenettet eller kabel-TV. Skjermen støtter ikke bruk mot parabol. Det er ingen mulighet for å ta opp programmer direkte på skjermen ved å koble til en ekstern harddisk.

Det medfølger ingen 3D-briller når du kjøper PW450. Skjermen bruker aktiv teknologi til å overføre signalet mellom brillene og TV-en. Du må belage deg på å betale mellom 600 og 1000 kroner per stykk for aktive briller.

Lyd- og bildekvalitet

Ut av esken er ikke de ferdiginnstilte bildemodusene til 42PW450 spesielt bra. Bildet har generelt for mye kontrast og farge. Du har til gjengjeld mange justeringsmuligheter i menyen for å bedre på bildekvaliteten. Du kan blant annet justere hvitbalansen, og det er ikke vanlig på billigere skjermer. Etter litt finjustering ble bildekvaliteten en god del bedre. Se våre idealinnstillinger på høyre side. Et annet alternativ om du ikke vil begi deg ut på en slik justering, er å velge modusen Ekspert 1, som treffer best av de forhåndsinnstilte modusene.

Sortnivået til PW450 er godt, og selv om den ikke når helt opp til for eksempel Panasonics TX-P50G30, er det fortsatt meget bra til prisen du betaler. Detaljene i mørke scener gjengis bra, selv om skjermen klarer å vise alle detaljene fra vår testplate.

Lysstyrken til PW450 er midt på treet, og skjermen liker seg best i mørke rom. Skjermen har en sjenerende glassplate foran selve panelet, for den reflekterer for mye av lyset fra omgivelsene etter vår mening.

Fargene er meget bra på PW450, men du trenger å regulerer dem i menyen, for ut av esken er fargene for sterke og varme, med et svakt rødstikk. Når du har gjort justeringene treffer hvitbalansen bra, samtidig som fargene er rikelig mettet.

Når det kommer til bevegelse i bildet presterer TV-en fra LG bra. Skjermen har et 600 Hz-panel som gjør at bildet henger godt med i svingene når bevegelsene er raske, selv om det er noe ujevn gange å spore når bildet beveges på det mest intense.

Skarpheten i detaljene er jevnt over bra, til oppløsningen å være, men PW450 takler kun 1024 x 768 punkter, også kalt HD-ready, noe som er litt snaut etter vår mening. For selv om skjermen «kun» er 42 tommer, hadde Full HD vært på sin plass. Spesielt om du skal omkonvertere sendinger fra 2D til 3D. Denne funksjonen fungerer helt greit så lenge du har innhold i HD, men vil du gjøre om vanlige sendinger i lavoppløsning (SD), mister du mye av 3D-effekten og resultatet blir langt dårligere.

Når du kobler til dekoderen din og ser programmer i SD, blir bildekvaliteten helt grei. Skarpheten i bildet er ikke helt topp, og bildet blir litt for diffust.

HD-kvalitetHD-kvalitet

På HD-sendinger gjør skjermen en bedre jobb. Her får du skarpe bilder med bra sortnivå og farger når du ser HD-sendinger fra dekoderen din.

PW450 har også støtte for 3D. Og her gjør skjermen en overraskende solid jobb. Selv om lysstryken kunne vært høyere, er bildet den gjengir nesten fri for crosstalk. Fenomenet som gjør at bildet oppleves dobbelt. Også bevegelsene er gode, selv om TV-en blir litt kantete og lugger når bildet beveger seg raskt.

Lydkvaliteten på PW450 er ingenting å skryte av. Lydbildet er helt uten kraft, og bassen er omtrent fraværende. Mellomtonen er også litt i det slappeste laget, og du sitter igjen med en lyd preget av mye diskant. Lyden er grei nok til å se nyhetene, men vi anbefaler som vanlig å koble til et eksternt lydanlegg for å se film.

Konklusjon

LG 42PW450 er en rimelig skjerm, og i skrivende stund kan du kjøpe den 42 tommer store plasmaskjermen fra LG med 3D-støtte for under fem tusen kroner. Så hva får du for pengene? En flatskjerm strippet for ekstrautstyr med jevnt over bra bildekvalitet, men som kun takler en tredjedel av oppløsningen til Full HD.

For bildekvaliteten til PW450 er slettes ikke så dårlig som prislappen kanskje skulle tilsi. Sortnivået til skjermen er bra, og er ikke mye dårligere enn med langt dyrere skjermer, som for eksempel Panasonic TX-P50G30. Detaljene i mørke scener gjengis bra.

Videre er både farger og bevegelser i bildet bra, selv om du må belage deg på å justere fargene i menyen. For ut av esken gir de ferdiginnstilte modusene deg et bilde med for mye farge, som har et distinkt rødstikk.

Lysstyrken til PW450 havner omtrent midt på stigen. Skjermen liker seg aller best i mørkere omgivelser. TV-en fra LG har en blank glassplate foran panelet, som gjenspeiler mye av lyset fra omgivelsene. Dette trekker noe ned, for det kan være plagsomt å se lampen fra stua, lyse i skjermen.

Skjermen takler vanlige standardsendinger (SD) bra, men blir enda bedre når du gir den høyoppløste HD-signaler å jobbe med. Vær oppmerksom på at skjermen kun støtter 1024 x 768 punkter, HD-ready som det også kalles. Skarpheten i skjermen er bra, men vi syns likevel en skjerm av denne størrelsen burde hatt støtte for å vise Full HD (1920 x 1080 punkter). Spesielt når du skal bruke konverteringsfunksjonen på skjermen, som gjør om vanlige 2D-sendinger til 3D. Denne funksjonen gir best resultat når den har høyoppløst materiale å jobbe med. Enda er ikke resultatet like bra som ekte 3D.

For gir du skjermen ekte 3D-sendinger å jobbe med, blir resultatet meget bra, spesielt med tanke på prisen du betaler. 3D-bildene du får fra PW450 inneholder veldig lite crosstalk, fenomenet som gjør at bildene oppleves som doble. Samtidig er bevegelsene i bildet bra, selv om det lugger litt når bevegelsene er på sitt mest intense. PW450 bruker aktive 3D-briller, men disse følger ikke med når du kjøper skjermen.

Av ekstrafunksjoner har ikke PW450 mye å by på. Du kan hente opp bilder, film eller musikk fra en ekstern harddisk eller minnepenn via USB-tilkoblingen på TV-en. Er du ute etter en skjerm som kan kobles til internett og ditt lokale nettverk, for å se filmsnutter fra YouTube eller følge med på vennene dine via Facebook, er ikke PW450 skjermen for deg. Den er ikke det vi kaller en smart-TV.

For under fem tusen kroner får du en 42-tommers plasmaskjerm som kan vise deg 3D, og selv om den ikke har mange andre interaktive funksjoner å by på, får du likevel en bra flatskjerm til prisen du betaler. For bildekvaliteten er generelt bra, og er et godt alternativ om du ønsker en 3D-skjerm til budsjettpris.

Finn beste pris på LG 42PW450 her

Pluss

Bra 3D-kvalitet

Lav pris

God fjernkontroll

Godt sortnivå

Minus

Svak lydkvalitet

For mye gjenskinn i skjermen

Lite tilleggsfunksjoner

Lav oppløsning

Alternativer

LG 42PW450 er den første plasmaskjermen vi tester i denne prisklassen som har støtte for 3D. Er du heller ute etter en omtrent like stor LCD-skjerm, med bedre oppløsning og bildekvalitet, og samtidig er villig til å betale tre tusen kroner mer, er Sony KDL-40EX720 en TV du bør se nærmere på.

Vil du heller droppe hele 3D-støtten, og legger mer vekt på bildekvaliteten på vanlige 2D-sendinger, er Panasonic TX-P50G30 et godt valg.

Les også:

Slik er Apples iCloud

Mitsubishi avduker nye gigant-TV'er

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden
11:05 Israels helseminister coronasmittet11:03 Tour de France-sjefen varsler avlysning10:57 For mange er det en kamp på liv og død å få være seg selv10:56 Ap raser: – En dyptinngripende måte å endre dagpengereglene på10:51 Coronatiltakene fører til doptørke10:48 Boligmarkedet har klart seg bedre enn ventet under coronakrisen10:46 Skuddløsning mellom to biler i Oslo10:32 12 prosent av arbeidsstyrken i Norge har søkt dagpenger de siste ukene10:31 EU-dom: Ulovlig å ikke ta imot flyktninger10:27 Corona sprer seg blant norsk-somaliere: – Vi har ingen å miste10:22 Kutt i boliglånsrentene kan koste DNB en halv milliard10:19 Astrid Nøklebye Heiberg er død10:07 Hund og katt fjernes fra menyen i Shenzhen10:07 Fotballstjerne besøkte sønnen – bøtelagt for brudd på virusregler10:01 Bygget nytt sykehus på to uker: – Vi trenger at folk holder seg hjemme09:45 – Umoralsk å la permitterte arbeidere jobbe09:44 Færre nyregistrerte biler09:12 Stor konkursfrykt i bilbransjen09:09 Advokat advarer mot corona-appen08:52 29 nyansatte politifolk skal kontrollere svenskegrensen08:39 Bil brant på Bogerud i Oslo08:36 Rokollegene om Tuftes OL-dilemma: – Fantastisk om han fortsetter08:14 Folket delt om «søringkarantene»08:13 Over 5.000 coronadødsfall i USA08:07 Stadig yngre dødsofre i kriminelle konflikter i Sverige08:06 Mer volds- og seksualkriminalitet gir økt press på politiet07:20 Dybala spøkefullt til Ronaldo: Argentina hater deg07:03 Uro blant norske helsearbeidere – ser kolleger over hele verden bli syke og dø06:52 Kraftig økning i anmeldt hatkriminalitet i Norge06:40 Verdens coronafrie hjørner stålsetter seg for krisen06:30 Solberg: – Vi kan ikke overta alle kostnadene06:27 Dette skjer i dag06:24 350 millioner i tilskudd til rohingya-muslimer06:22 Nybakte mødre og gravide ekstra sårbare i krisetider06:07 Helsedirektoratet: Neppe fotballstart før til høsten06:00 Dette skal til for at myndighetene letter på coronatiltakene05:44 EU-land advarer mot krisetiltak mot demokratiet05:40 Enda mer nedgang for kollisjonsskader05:30 Dette skjedde i natt05:16 112 år gamle Bob Weighton er verdens eldste mann05:01 Kolonnekjøring for alle over Haukelifjell og Strynefjellet04:45 4.935 registrerte koronatilfeller i Norge - opp 28004:32 Virusspredningen stiger ennå i Oslo og Viken, men bremser ellers i landet03:54 BBC: British Airways permitterer 80 prosent av sine ansatte03:28 Russisk utstyr ankommet USA02:52 Amerikansk etterretning: Kina skjuler omfanget av virusutbruddet01:50 Seks uker gammelt virussmittet spedbarn død i USA01:14 TV-tittingen øker, men annonsørene uteblir01:08 FNs klimatoppmøte utsettes på grunn av pandemien00:32 Equinor sikrer lån for over 52 milliarder kroner23:39 WHO bekymret over rask virusspredning23:38 Guvernøren ber Floridas innbyggerne holde seg hjemme23:38 509 døde av koronaviruset i Frankrike siste døgn23:38 14 nordmenn har meldt seg til massesøksmål mot østerrikske myndigheter23:37 Aftenposten: Regjeringen skal betale 70 prosent av bedrifters faste utgifter23:37 Prisene på importerte jordbruksvarer stiger23:37 727 nye koronadødsfall i Italia23:36 WHO evaluerer bruk av ansiktsmaske23:36 Fem menn pågrepet for drapsforsøk i Oslo23:36 Barneombudet krever dagtilbud til alle sårbare barn23:35 FNs klimatoppmøte utsettes på grunn av pandemien23:00 Coronavirus påvist hos spedbarn i Nordre Follo22:41 Northug i karantene viser en ny side av seg selv22:04 – Ernas brev til meg bar preg av at hun ikke tok matberedskap på alvor21:47 Du kan bli pålagt ferie mens du er permittert20:56 Virusrammet amerikansk hangarskip evakueres20:16 Tysk presse: Thailands konge i karantene med 20 konkubiner20:15 Henriette Lien delte Facebook-innlegg - vekket sterke reaksjoner20:02 Høie: Grunn til å tro at vi unngår Italia-situasjon19:28 Trump: Iran planlegger angrep18:59 Coronasmittet mann i 50-årene fra Halden er død18:50 Ung gutt knivdrept i Göteborg – jevnaldrende gutt pågrepet18:43 Coronaviruset lar seg ikke stanse: – Et skremmende bilde av hva vi kan forvente18:28 Afrikanere hamstrer malariamedisin før coronavirusbølgen kommer18:25 Sjømatrådet ser tendenser til normalisering i markedene i Kina og Sør-Korea18:24 Tre nye snørekorder i Troms og Finnmark – krise i reindriften18:18 Ny studie: Viser hvor stor faktor alder er hos alvorlig coronasyke17:14 Virusrammet prins Charles: – Merkelig, frustrerende og ofte plagsom opplevelse16:30 «Star Wars»-stjerne døde av corona16:25 Inntaket til førstegangstjenesten i Forsvaret går som planlagt i april16:09 Sverige i dyp coronakrise: Varsler gigantisk militærøvelse15:52 Forskuddsutbetalinger for dagpenger har begynt15:18 Kaldeste mars på Svalbard siden 201015:17 To siktet for grovt skadeverk i vindmøllepark15:16 Tusenvis av nordmenn vil hjem: – Ikke alle kan få hjelp nå14:47 Alle landskamper i Uefa-regi utsettes til høsten14:34 – Høyt betalte fotballspillere burde ofre lønnen først14:17 Ny ordning for timeføring blant mottakere av dagpenger14:14 Legeforeningen urolig – ber syke folk gå til legen13:42 Mann omkom under trefelling i Ås13:35 Røde Kors varsler lavere beredskap i påskefjellet13:33 Værmeldinger mindre til å stole på13:19 Over 350.000 bøter for brudd på portforbudet i Frankrike13:18 Fylkesmannen i Troms opphever «søringkarantene» i Bardu13:12 Generaladvokaten vurderer Helge Ingstad-saken13:12 Kjølig helg i vente over hele landet13:05 Frykter urfolk i USA kan bli utryddet: – Ingen vet hva de skal gjøre12:53 Helsedirektøren: Ingen ball på hodet og hender12:18 Munnbind til alle som handler i Østerrike12:17 Bø-brødrene hilser Stina Nilsson velkommen
Siste nytt
11:05PolitikkIsraels helseminister coronasmittet11:03SportTour de France-sjefen varsler avlysning10:57Helse og livsstilFor mange er det en kamp på liv og død å få være seg selv10:56PengerAp raser: – En dyptinngripende måte å endre dagpengereglene på10:51NorgeCoronatiltakene fører til doptørke10:48PengerBoligmarkedet har klart seg bedre enn ventet under coronakrisen10:46NorgeSkuddløsning mellom to biler i Oslo10:32Penger12 prosent av arbeidsstyrken i Norge har søkt dagpenger de siste ukene10:31VerdenEU-dom: Ulovlig å ikke ta imot flyktninger10:27NorgeCorona sprer seg blant norsk-somaliere: – Vi har ingen å miste10:22PengerKutt i boliglånsrentene kan koste DNB en halv milliard10:19PolitikkAstrid Nøklebye Heiberg er død10:07VerdenHund og katt fjernes fra menyen i Shenzhen10:07SportFotballstjerne besøkte sønnen – bøtelagt for brudd på virusregler10:01VerdenBygget nytt sykehus på to uker: – Vi trenger at folk holder seg hjemme09:45Norge– Umoralsk å la permitterte arbeidere jobbe09:44MotorFærre nyregistrerte biler09:12NorgeStor konkursfrykt i bilbransjen09:09NorgeAdvokat advarer mot corona-appen08:52Norge29 nyansatte politifolk skal kontrollere svenskegrensen08:39NorgeBil brant på Bogerud i Oslo08:36SportRokollegene om Tuftes OL-dilemma: – Fantastisk om han fortsetter08:14NorgeFolket delt om «søringkarantene»08:13VerdenOver 5.000 coronadødsfall i USA08:07VerdenStadig yngre dødsofre i kriminelle konflikter i Sverige08:06NorgeMer volds- og seksualkriminalitet gir økt press på politiet07:20SportDybala spøkefullt til Ronaldo: Argentina hater deg07:03Helse og livsstilUro blant norske helsearbeidere – ser kolleger over hele verden bli syke og dø06:52NorgeKraftig økning i anmeldt hatkriminalitet i Norge06:40VerdenVerdens coronafrie hjørner stålsetter seg for krisen06:30PengerSolberg: – Vi kan ikke overta alle kostnadene06:27NorgeDette skjer i dag06:24Verden350 millioner i tilskudd til rohingya-muslimer06:22NorgeNybakte mødre og gravide ekstra sårbare i krisetider06:07SportHelsedirektoratet: Neppe fotballstart før til høsten06:00NorgeDette skal til for at myndighetene letter på coronatiltakene05:44VerdenEU-land advarer mot krisetiltak mot demokratiet05:40MotorEnda mer nedgang for kollisjonsskader05:30NorgeDette skjedde i natt05:16Verden112 år gamle Bob Weighton er verdens eldste mann05:01NorgeKolonnekjøring for alle over Haukelifjell og Strynefjellet04:45Norge4.935 registrerte koronatilfeller i Norge - opp 28004:32NorgeVirusspredningen stiger ennå i Oslo og Viken, men bremser ellers i landet03:54VerdenBBC: British Airways permitterer 80 prosent av sine ansatte03:28VerdenRussisk utstyr ankommet USA02:52VerdenAmerikansk etterretning: Kina skjuler omfanget av virusutbruddet01:50VerdenSeks uker gammelt virussmittet spedbarn død i USA01:14NorgeTV-tittingen øker, men annonsørene uteblir01:08VerdenFNs klimatoppmøte utsettes på grunn av pandemien00:32NorgeEquinor sikrer lån for over 52 milliarder kroner23:39VerdenWHO bekymret over rask virusspredning23:38VerdenGuvernøren ber Floridas innbyggerne holde seg hjemme23:38Verden509 døde av koronaviruset i Frankrike siste døgn23:38Verden14 nordmenn har meldt seg til massesøksmål mot østerrikske myndigheter23:37PengerAftenposten: Regjeringen skal betale 70 prosent av bedrifters faste utgifter23:37PengerPrisene på importerte jordbruksvarer stiger23:37Verden727 nye koronadødsfall i Italia23:36VerdenWHO evaluerer bruk av ansiktsmaske23:36NorgeFem menn pågrepet for drapsforsøk i Oslo23:36NorgeBarneombudet krever dagtilbud til alle sårbare barn23:35PolitikkFNs klimatoppmøte utsettes på grunn av pandemien23:00Helse og livsstilCoronavirus påvist hos spedbarn i Nordre Follo22:41SportNorthug i karantene viser en ny side av seg selv22:04Politikk– Ernas brev til meg bar preg av at hun ikke tok matberedskap på alvor21:47ReiseDu kan bli pålagt ferie mens du er permittert20:56VerdenVirusrammet amerikansk hangarskip evakueres20:16VerdenTysk presse: Thailands konge i karantene med 20 konkubiner20:15Helse og livsstilHenriette Lien delte Facebook-innlegg - vekket sterke reaksjoner20:02Helse og livsstilHøie: Grunn til å tro at vi unngår Italia-situasjon19:28VerdenTrump: Iran planlegger angrep18:59NorgeCoronasmittet mann i 50-årene fra Halden er død18:50VerdenUng gutt knivdrept i Göteborg – jevnaldrende gutt pågrepet18:43Helse og livsstilCoronaviruset lar seg ikke stanse: – Et skremmende bilde av hva vi kan forvente18:28Helse og livsstilAfrikanere hamstrer malariamedisin før coronavirusbølgen kommer18:25PengerSjømatrådet ser tendenser til normalisering i markedene i Kina og Sør-Korea18:24NorgeTre nye snørekorder i Troms og Finnmark – krise i reindriften18:18Helse og livsstilNy studie: Viser hvor stor faktor alder er hos alvorlig coronasyke17:14VerdenVirusrammet prins Charles: – Merkelig, frustrerende og ofte plagsom opplevelse16:30Kultur«Star Wars»-stjerne døde av corona16:25NorgeInntaket til førstegangstjenesten i Forsvaret går som planlagt i april16:09VerdenSverige i dyp coronakrise: Varsler gigantisk militærøvelse15:52PengerForskuddsutbetalinger for dagpenger har begynt15:18NorgeKaldeste mars på Svalbard siden 201015:17NorgeTo siktet for grovt skadeverk i vindmøllepark15:16ReiseTusenvis av nordmenn vil hjem: – Ikke alle kan få hjelp nå14:47SportAlle landskamper i Uefa-regi utsettes til høsten14:34Sport– Høyt betalte fotballspillere burde ofre lønnen først14:17PengerNy ordning for timeføring blant mottakere av dagpenger14:14Helse og livsstilLegeforeningen urolig – ber syke folk gå til legen13:42NorgeMann omkom under trefelling i Ås13:35NorgeRøde Kors varsler lavere beredskap i påskefjellet13:33NorgeVærmeldinger mindre til å stole på13:19VerdenOver 350.000 bøter for brudd på portforbudet i Frankrike13:18NorgeFylkesmannen i Troms opphever «søringkarantene» i Bardu13:12NorgeGeneraladvokaten vurderer Helge Ingstad-saken13:12NorgeKjølig helg i vente over hele landet13:05VerdenFrykter urfolk i USA kan bli utryddet: – Ingen vet hva de skal gjøre12:53SportHelsedirektøren: Ingen ball på hodet og hender12:18Helse og livsstilMunnbind til alle som handler i Østerrike12:17SportBø-brødrene hilser Stina Nilsson velkommen
Populært