Nettbankene tilbake i drift

Mange nettbankkunder hadde torsdag ettermiddag problemer med å logge seg inn i nettbanken. Dette skyldes et nettverksproblem. Foto: Kyrre Lien (Scanpix)
Mange nettbankkunder hadde torsdag ettermiddag problemer med å logge seg inn i nettbanken. Dette skyldes et nettverksproblem. Foto: Kyrre Lien (Scanpix)

Flere av landets nettbanker var ute av drift torsdag. Problemet skal nå være løst.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Norske bankkunder opplevde problemer da de forsøkte å logge seg inn på nettbanken torsdag ettermiddag.

- Dette skyldes et nettverksproblem, og tilgangen kan være nede i flere nettbanker, sa Geir Remman, konserndirektør i EDB ErgoGroup ASA til ABC Nyheter i 14-tiden torsdag.

Problemet skal nå være løst. Systemet skal ha vært nede i omtrent én time.

- Vi hadde et nettverksproblem som gjorde at tilgangen til nettbanker er veldig begrenset. Vi har fått startet opp systemet igjen, så folk vil fortløpende oppleve at dette kommer i orden igjen, opplyser Remman VG Nett.

EDB ErgoGroup leverer nettbanktjenester til flere store og mange små banker i Norge.

Gjaldt mange banker

Etter hva ABC Nyheter erfarer, var følgende nettbanker ute eller delvis ute av drift: DnB NOR/Postbanken, Skandiabanken, Sparebank1 og BN Bank.

Flere mindre sparebanker var også berørt.

Av de store bankene, var nettbanktjenestene til Nordea i normal drift.

Les flere nyheter her

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden
Siste nytt
16:38Helse og livsstilNordmenn har lav tillit til at andre følger smittevernseglene16:29NorgeKripos involvert i europeisk gigantaksjon mot kryptert, kriminelt nettverk15:57VerdenJeffrey Epsteins tidligere partner Ghislaine Maxwell pågrepet15:51Helse og livsstil«Henke» Larsson om tapet av broren: – Å snakke om mental helse er ingenting å skamme seg over15:27NorgeMye ustabilt vær og haglbyger i Sør-Norge torsdag15:03NorgeMann sjekket ut av Hagen-saken14:45VerdenSverige runder 70.000 coronasmittede14:41Verden– Dette er en massedød på et nivå som vi ikke har sett på lang, lang tid13:36NorgePR-nestor: – Erkjenner at kommentarene er rasistiske13:36VerdenErkerivalene Fatah og Hamas forenes mot Vestbredden-annektering13:34VerdenMeghan Markles advokater: Tjente én milliard pund i turismeinntekter12:51VerdenVerda held pusten medan Israel klargjer anneksjon: – Spikaren i kista12:31NorgeRapport: Politiet som rykket ut under moskéangrepet, ble ledet feil av Google Maps12:04NorgeKlage forsinker byggestart for 22. juli-minnestedet12:01MotorHareide står fast på E18-krav for å støtte Fornebubanen – full klinsj med Oslo og Viken11:31PengerAndelen uføretrygdede fortsetter å øke11:09VerdenSvenske myndigheter skulle øve på corona-scenarier – glemte de eldre10:52VerdenFryktelige scener i Myanmar: – Ble kvalt av en bølge av leire som traff dem10:40Norge«Et skjødesløst og uansvarlig stykke sensasjonsjournalistikk»10:27NorgeDød mann i Bjørvika i Oslo er identifisert
Populært