Millionsmell for Carew

Foto: Scanpix
Foto: Scanpix

Fotballspilleren John Carew kan tape over ti millioner kroner på kjøpesenterkonkurs.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

I går gikk kjøpesenterselskapet Shop In Holding, der Carew er en av eierne, dundrende konkurs med en gjeld på 290 millioner kroner. Shop In Holding eide blant annet to kjøpesentre på Furuset og Østerås i Oslo.

Carew og hans selskap eide 3,19 prosent av aksjene og var med det den syvende største aksjonæren i selskapet. I tillegg har Carews selskap gitt et lån til Shop In Holding på nærmere åtte millioner kroner, skriver Dagens Næringsliv lørdag.

- Selskapet har rett og slett vært drevet veldig merkverdig og mange aksjonærer er irriterte. Det ligger en masse ting her som må undersøkes nærmere av bostyret. Jeg vet ikke om det skyldes udugelighet eller noe rettsstridig, sier Carews agent, Per A. Flod, til Dagens Næringsliv.

Flod mener at selskapet helt fra starten har drevet med et altfor høyt kostnadsnivå.

- Det har jeg påpekt flere ganger, men likevel fortsatte kostnadene å løpe. En har brukt masse penger på administrasjon og alt mulig annet rart, sier Flod.

Han sier til Dagens Næringsliv at han har forsøkt å engasjere seg i selskapet, men at det har vært vanskelig.

- Hver gang man har innkalt til generalforsamling har det skjedd midt i fellesferien eller nå sist lille julaften. Det virker som en har ønsket å holde møtene for seg selv, mener Flod.

Les også:

Går til gull på lavkarbo-diett

Slik kan Nord-Norge få sin del av oljeeventyret

- Ser ingen annen mulighet enn å bli NAV-kunde

Frisør fikk 1600 kunder på ett døgn

Personvernpolicy