TEST: Nikon leverer varene

Nikon D7000
Nikon D7000

Nikon har lite å bevise på speilrefleksfronten, men gjør det likevel.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Nikon er blant de eldste og beste på å lage speilreflekskameraer, og har således ingen ting å bevise, men med D7000 har de gjort det likevel. Kameraet er ikke perfekt - et perfekt kamera finnes ikke - men i sin nisje er D7000 noe av det nærmeste man kan komme. Som en etterfølger til D90, i seg selv et med rette kritikerrost kamera, er D7000 på mange måter en maktdemonstrasjon av Nikon.

D7000 er et imponerende stykke arbeid, og det ble raskt klart at dette ville være et kamera som kom til å få en velfortjent anbefaling fra oss. Selv Nikons egne folk ble overrasket over hvor velutstyrt D7000 ble da det endelig ble offisielt lansert, for dette spiser godt av markedet for Nikons andre modeller. Når kameraet i tillegg i en test leverer det det på forhånd har lovet, og vel så det, er det ikke annet å gjøre enn å bøye seg i støvet.

Med Nikon D7000 har Nikon bevist at de ennå kan, selv om det egentlig aldri var noen tvil om det. D7000 er, sine få småfeil til tross, noe av det beste vi har hatt den glede av å teste på svært lenge. Akam gratulerer hjertelig, og takker for bekjentskapet.

Få med deg den fulle testen på Akam.no

Les også:

Norges mest populære kameraer

Personvernpolicy