Meny

Ukas dingser

Fujifilms nye ekstremmodell, XP30.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Sjekk dingsene vi har funnet!

Tøft lommekamera

Fujifilms nye ekstremmodell, XP30 (se over), ser ut til å ha det meste. Kameraet er støtsikkert (for fall inntil 1,5 meter), vanntett (ned til 5 meters dybde), støvtett og tåler nedfrysing (til minus ti). Og med GPS finner det veien også. XP30 kommer i svart, blått, grønt og oransje, og veiledende norsk pris blir kr 1795. (Kilde: akam.no)

På nett med kameraet

2011 blir året da «alle» kameraer kommer på nett. Nå lanserer Samsung et kompaktkamera for folk som ønsker å kunne dele bildene sine umiddelbart. SH100 har innebygd Wi-Fi og inkluderer Boingo-konto. Sistnevnte gir tilgang til over 200.000 trådløse nett i hele verden. Det er innebygd støtte for e-post og sosiale medier som Facebook, YouTube, Picasa og Photobucket. Veiledende pris på Samsung SH100 er 1750, og kameraet er ventet i butikkene tidlig i mars. (Kilde: akam.no)

Rask mobil fra LG

Det knyttes store forventninger til LGs kommende Optimus 2X, ikke minst til hastigheten. Foreløpige tester av sideinnlasting, som sammenligner Apple iPhone 4 og LG Optimus 2X, tyder på at Optimus 2X er betydelig raskere enn epletelefonen. Mobiltelefonen er ingen pingle på andre egenskaper heller, den er for eksempel den første som er i stand til å spille av innhold i full HD – innhold som kan kjøres ut gjennom HDMI-kontakten i telefonen. I butikk fra slutten av februar, til en veiledende pris på 4900 kroner. (Kilde: amobil.no)

Piratfavoritt

Dataspillet «Call of Duty: Black Ops» sørget for massiv inntjening for utgiveren Activision, og da er det vel heller ingen bombe at spillet også var svært populært blant dem som velger den illegale anskaffelsesmetoden. Ifølge tall innhentet av nettstedet Torrentfreak topper «Black Ops» listen over de hyppigst nedlastede PC-spillene blant piratene i 2010, med hele 4.270.000 nedlastinger, fulgt av konkurrenten «Bad Company 2» som ble hentet ned ulovlig 3.960.000 ganger. (Kilde: spillverket.no)

LTE-krigen er i gang

Den amerikanske operatøren Verizon satser for tiden hardt på LTE som sin løsning for hurtig mobilt bredbånd. Nå er Motorola, Samsung og HTC i et kappløp om å være først ute med telefoner til Verizons satsing. Man kan håpe at europeiske avleggere vil ta turen hitover om ikke altfor lenge. Per i dag er det kun NetCom som har åpnet LTE-nett i Norge, under navnet 4G, et navn de lærde strides om hvorvidt passer på LTE-standarden. Dekningen er foreløpig svært begrenset. (Kilde: amobil.no)


Privatøkonomi
Populært