Meny

Åpner flyplasser i New York

Informasjonstavlene på Newark internasjonale flyplass hadde ikke mye hyggelig å fortelle mens flyplassen ble stengt under snøstormen som rammet USA mandag. Foto: Lucas

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

De største flyplassene i New York-området gjenåpnet natt til tirsdag etter å ha vært stengt på grunn av uvær, men det kan ta dager før flytrafikken går som normalt.

Ifølge de nasjonale flymyndighetene i USA ble flyplassene John F. Kennedy og La Guardia i New York, samt Newark i New Jersey, åpnet for flyginger igjen natt til tirsdag. Da hadde de vært stengt i nesten 24 timer.

Bare i New York-området alene ble over 4500 flyginger innstilt på grunn av snøstormen. Flypassasjerer må derfor belage seg på mye venting også i de kommende dagene.

Se video: Snøkaoset i USA

Til det svenske nyhetsbyrået TT bekrefter pressetalsmann Anders Lindstrøm at to SAS-fly som skulle ha tatt av fra Newark søndag i retning København og Stockholm er blant de tusenvis av fly som stilte seg i avgangskøen natt til tirsdag.

Også flyplassen i Boston er gjenåpnet, og togselskapet Amtrak fikk i løpet av natten ryddet vekk så mye snø fra linjene at togtrafikken kom i gang.

Den kraftige snøstormen som lammet amerikanerne midt i den hektiske julesesongen, skal nå være på vei mot Canada. (©NTB)

Les også: Hundrevis av flyavganger innstilt

Flere nyheter på ABC Nyheters forside.

Takk for at du abonnerer

Motta våre nyheter via Messenger

Jeg godtar brukvervilkårene
Populært