Bunnpris går til Rema 1000

Reitan-familiens overhode, colonialmajor Odd Reitan, har sikret seg et omfattende samarbeid med Lykke-familien (foto: Scanpix).
Reitan-familiens overhode, colonialmajor Odd Reitan, har sikret seg et omfattende samarbeid med Lykke-familien (foto: Scanpix).

Bunnpris snur ryggen til Norgesgruppen, og starter samarbeid med Rema 1000.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Bunnpris og Rema 1000 skal nå samarbeide om innkjøp og distribusjon.

Målet er økt konkurransekraft, økt effektivitet og rendyrking for begge selskap - fortsatt med hverandre som arge, sterke konkurrenter.

- Vi har tatt valget etter en helhetsvurdering hvor de viktigste elementene har vært pris og mulighetene til å videreutvikle vår egenart. Detaljistfokus og god personkjemi er et viktig tillegg. Vi tenker kort sagt mye likt, Bunnpris og Rema 1000, sa kjøpmann Christian Lykke i Bunnpris, da avtalen ble signert mandag ettermiddag.

- Vinn-vinn-situasjon
- Vi tror virkelig dette skal gi en vinn-situasjon både for Bunnpris, for Rema 1000 og for kundene våre. Dette er med på å sikre kundene de laveste prisene, bedre betingelser, bedre effektivitet og kvalitet i distribusjonen. Bunnpris og Rema 1000 har vært arge konkurrenter gjennom flere tiår og er to av Trondheims største selskaper, så dette er jeg veldig stolt av at vi har fått til, sier Rema 1000-sjef Ole Robert Reitan i en pressemelding.

Dropper NorgesgruppenSamarbeidsavtalen gjelder fra 1. januar 2012 når Bunnpris sin avtale med Norgesgruppen går ut, og gjelder kun innkjøp og distribusjon.

Bunnpris mener overgangen fra Norgesgruppen til Rema skal gi kjeden enda bedre betingelser, økt effektivitet, større forutsigbarhet og bedre forutsetninger for å rendyrke eget konsept. Bunnpris omsatte for cirka fem milliarder kroner netto i 2009, er i stor ekspansjon og har klare mål om i løpet av få år å omsette for 15 milliarder kroner.

Les også:

Remas superkjøpmenn

- Kjøp disse aksjene nå

- Det er rene galskapen

- Vi er på randen av konkurs

Personvernpolicy