Slo ned og sparket flyansatt

En full 30-åring skadet en flyansatt alvorlig etter å ha blitt nektet adgang til et Norwegian-fly som skulle til Ålesund.
En full 30-åring skadet en flyansatt alvorlig etter å ha blitt nektet adgang til et Norwegian-fly som skulle til Ålesund.

En full 30-åring slo søndag kveld ned og sparket en flyansatt på Gardermoen. Den flyansatte ble sendt til sykehus med alvorlige skader.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det var litt etter klokken 22 søndag at en mann i 20-årene ble sendt til Akershus universitetssykehus med alvorlige skader etter å ha blitt slått ned og sparket i hodet av en full vestlending som ikke fikk være med et Norwegian-fly til Ålesund, melder VG.

Den skadde mannen er svensk statsborger og ansatt i Røros Flyservice, som utfører bakketjenester på blant annet Oslo Lufthavn Gardermoen.

– Det var to personer som ble nektet å gå om bord i flyet ved utgang 30 fordi de var for beruset. Deretter skal 30-åringen straks ha blitt svært sint og gått til et voldsomt angrep på personen som ga dem beskjeden, sier politioverbetjent Svein-Erik Sve Bjørndal ved Gardermoen politistasjon.

30-åringen er siktet for grov legemsbeskadigelse. Kameraten forsøkte å stanse 30-åringen fra å angripe den flyansatte og har status som vitne i saken.

Den skadde flyansatte er nå utskrevet fra sykehuset og det ser ut til å gå bedre med ham nå, ifølge Bjørndal. (©NTB)

Personvernpolicy