Stoltenberg: – Vestlandet blir hardest rammet

Et nytt økonomisk tilbakeslag i Europa vil ramme Vestlandet hardest, mener Jens Stoltenberg. Foto: Scanpix
Et nytt økonomisk tilbakeslag i Europa vil ramme Vestlandet hardest, mener Jens Stoltenberg. Foto: Scanpix

Statsminister Jens Stoltenberg (Ap) slår fast at Vestlandet blir hardest rammet dersom vi får et nytt økonomisk tilbakeslag.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

– Gjeldskrisen i Europa kan utløse et nytt økonomisk tilbakeslag. Da vil Vestlandet bli hardest rammet, sa Stoltenberg i Grieghallen i Bergen onsdag, skriver Bergens Tidende.

Statsministeren hadde da vært på tur med regjeringstoppene Kristin Halvorsen (SV) og Liv Signe Navarsete (Sp) for å høre hvordan det står til med nye arbeidsplasser i regionen.

– Finanskrisen er ikke over. Den har bare endret karakter til økt ledighet og gjeldskrise i Europa. Dette kan utløse et nytt tilbakeslag. En slik krise vil særlig ramme eksporten. Og det betyr Vestlandet, sa Stoltenberg.

I Grieghallen snakket han til representanter fra næringslivet, fagbevegelsen, skoleelever og politikere fra Vestlandet. (©NTB)

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus