Meny

Viste Apple-gründer iPad – fikk sparken

GRÜNDER: Steve Wozniak grunnla Apple sammen med Steve Jobs, men det betyr ikke at han får tilgang på teknologien til selskapet. Foto: Scanpix.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

En Apple-ansatt lånte ut prototypen på iPad 3G. Det skulle han ikke gjort.

Apple har sannsynligvis noen av de strengeste reglene hva angår selskapets prototyper. Under lanseringen av iPad var Apple-gründer Steve Wozniak tilstede. En av selskapets ansatte snakket med ham, men i stedet for å la han prøve modellen som var lansert, den uten 3G, ga ham Apple-veteranen en prototyp på versjonen som fortsatt ikke er lansert.

Ifølge Wozniak selv, la han ikke merke til at det var en 3G-versjon han fikk prøve, i samfulle to minutter, men det skal ikke ha vært noen formildende omstendighet for konsernet, skriver svenske E24.

Wozniak, som fortsatt får lønnen sin hos Apple, skulle ikke ha tilgang på denne teknologien, og det får den ansatte, som bare er kjent med initialene AJ, merke.

Han måtte nemlig gå på dagen. Ifølge Wozniak ville han oppfordret AJ til å ikke vise ham prototypen, fordi han kjenner til at regelverket praktiseres strengt av Apple.

Privatøkonomi
Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus