Frp mener IA-avtalen er utsatt

Robert Eriksson (Frp) mener kun retorikken hadde endret seg da den nye IA-avtalen ble lagt fram onsdag.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

– Det kom fram lite nytt i forhold til en ny IA-avtale. Dette er i realiteten dagens avtale på nytt, men innpakket i ny retorikk, sier Robert Eriksson, som er leder av Stortingets arbeids- og sosialkomité.

Partene har ennå ikke kommet til enighet om eventuell endring av egenmeldingsperiode og arbeidsgivermodell. Eriksson mener partene har unnlatt å ta opp de store, vanskelige sakene og at avtalen i realiteten er utsatt.

– Det blir dermed umulig å konkludere med noe annet enn at partene står langt fra hverandre i disse spørsmålene. Om man hadde presset fram en avgjørelse så ville vi neppe ha fått en avtale, tror han. (©NTB)

Personvernpolicy