Sharif i millionkrangel

Tommy Sharif (foto: Scanpix)
Tommy Sharif (foto: Scanpix)
Artikkelen fortsetter under annonsen

- Jeg har aldri møtt maken til upålitelig mann, sier Claus Lian etter å ha levert vaskeanlegg for trailere til Sharifs Dekkservice.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Tommy Sharif avviser anklagene og mener det er Lian som er upålitelig, skriver VG. Krangelen bunner i uenighet om vaskeresultatet på det nye, dyre vaskeanlegget Sharif har fått montert. Sharif sier han har betalt nesten fem millioner kroner for noe han ikke er fornøyd med, mens selger, selskapet P. Wessel Schwabe, sier det har 2,15 millioner utestående.

Lian, som er sjef i P. Wessel Schwabe, mener tester viser at vaskeresultatet er det beste noen sinne. Mens Sharif mener resultatene ikke er i henhold til kontrakt og forventninger.

- Sharif var på befaring sammen med våre folk til anlegg i USA og Spania. Han så at det kunne være igjen noe trafikkfilm i front, mellom bil og henger og i bakparten av vogntogene. Derfor sa Sharif han ville utruste en manuell vaskehall for de som ønsker manuell behandling i disse områdene, sier Lian.

Sharif er åpenbart ikke enig og krever prisavslag. Nå har han tatt ut stevning:

- De har levert en vare som ikke er god nok, trailerne blir ikke rene. Da vil jeg ikke betale full pris, sier Sharif til VG.

Les også:
Vi bli bilverdenens bilkonger
Knut Kjær på auksjon
EU frykter sammenbrudd i eurosonen