Markedets nest dyreste bolig solgt

FAKSIMILE: Etter et halvår på markedet ble boligen til 35 millioner kroner solgt i dag.
FAKSIMILE: Etter et halvår på markedet ble boligen til 35 millioner kroner solgt i dag.

Markedets nest dyreste bolig solgt- De gode taktene fortsetter, sier advokat Torbjørn Ek.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Etter et halvt år på markedet ble denne 400 kvadratmeter store praktboligen på Frogner solgt i dag. Murvillaen vis-à-vis Vigelandsmuseet har ligget på markedet i et halvt år med en prisantydning på 35 millioner kroner.

Frognerboligen har vært den nest dyreste eiendommen til salgs på det åpne markedet, og er trolig den dyreste eiendommen omsatt så langt i år.

Se flere bilder av prakteiendommen på Finn.no (ekstern lenke)

- Jeg kan ikke kommentere prisen, men det lover godt for videre salgsarbeid i 2010. De gode taktene fra fjoråret fortsetter åpenbart. Eiendommen gikk for en bra pris og selgeren er fornøyd, sier advokat Torbjørn Ek, som har stått for salget.

Jo dyrere eiendommene er, jo færre interessenter er det.

- Det er ikke mange kjøpere på en enebolig til 35 millioner kroner. Du må lete. Det er et langsiktig og målrettet arbeid. Vi kunne selvsagt solgt den med rabatt, men når man er bevisst kvaliteten og selger har god tid, får man den prisen som er riktig, sier Ek, og legger til at de ikke har justert prisantydningen underveis i salgsprosessen.

Les også:
Luksusboliger går unna igjen

- Boligprisene er for lave

DnB Nor hever renten

Personvernpolicy