Vollvik i gjeld til flere ekskolleger

Idar Vollvik (foto: Scanpix).
Idar Vollvik (foto: Scanpix).
Artikkelen fortsetter under annonsen

Flere som venter på oppgjør.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Idar Vollvik (42) fikk 120 millioner kroner i bonus da mobilselskapet Chess ble solgt. Chess-styremedlem og driftssjef Arve Andreassen sier han hadde krav på 720.000 kroner av dette. Men foreløpig har ikke Andreassen mottatt en krone, skriver Dagens Næringsliv.

-Jeg har ikke noen personlig vendetta mot Idar Vollvik, men jeg synes det er viktig at han gjør opp for seg. Vollvik fremstår jo ellers som en velgjører i mange sammenhenger, sier Arve Andreassen (46), Vollviks gamle venn og lojale medarbeider fra Chess-tiden, til DN

- Mye penger for meg
På tampen av fjoråret inngikk Vollvik en fireårsavtale med sin største kreditor, meglerhuset First Securities, på 50-60 millioner kroner. «Jeg er en veldig glad gutt», sa Vollvik da avtalen var i boks.

Like begeistret var ikke Andreassen, da han leste om avtalen med meglerhuset. Han har en avtale der det står at Vollvik skylder ham 720.000 kroner.

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

- I avtalen jeg har, er det en klausul der det står at jeg skal behandles på lik linje med de øvrige kreditorene i Vollvik Invest. Jeg reagerer på at det ikke skjer. Dette er mye penger for meg, og jeg håper for Idars vedkommende, som har mye å tenke på, at det er en ren forglemmelse. Jeg vil nå intensivere arbeidet med å få tak i disse pengene, sier Andreassen til avisen.

Vil gjøre opp for seg
Idar Vollvik innrømmer overfor DN at han skylder Arve Andreassen 720.000 kroner og sier de to har en avtale på det.

- Arve er en kjempegullgutt, han. Dette er en avtale mellom meg og Arve og handlet om et bonusmål som ble satt og nådd, sier han.

Vollvik sier at intensjonen hans er å betale alle sine kreditorer og at han nå vil ta kontakt med Andreassen.

Les også: Vollvik: - Jeg blir presset

- Det har vært superubehagelig hele greia

Wahwah-trøbbel for Vollvik

Stortap for Vollvik