Meny

Disse er nominert til årets mobil

Foto: Mobilen.no

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Sjekk hvilke mobiler som er vurdert til å være de beste i sine klasser.

Du kan selv være med å stemme, og bli med i trekningen om årets beste mobiltelefon. Her ser du alle mobiltelefonene som er nominert, samtidig som du kan lese tester av dem.

Gulltasten er nå en drøy uke unna og årets beste mobiltelefoner skal kåres. Du kan være med å påvirke hvilke mobiler som vinner. For i mobilkategoriene «Årets musikkmobil», «Årets designmobil», «Årets kameramobil», «Årets businessmobil» og «Årets multimediemobil» teller publikumsstemmene like mye som fagjuryen. I hovedkategorien «Årets mobil» er det bare publikum som bestemmer.

Alle som deltar med sin stemme i noen av kategoriene er med i trekningen av årets beste mobiltelefon. Gå inn på nettsidene til Gulltasten 2009og stem nå. Vi trekker vinneren i etterkant av arrangementet som går på Oslo Plaza torsdag 19. november.

Årets multimediemobil
Mobiltelefoner er ikke lenger rene mobiltelefoner. De er heller ikke lenger dedikerte musikkmobiler eller kameramobiler. Nå kombineres enorm multimediefunksjonalitet i én terminal. Juryen vil finne den beste multimediemobilen på markedet det siste året, som utmerker seg på behandlingen av multimedialt innhold.

Disse er nominert, du kan lese test av telefonene ved å klikke på lenken:

Apple iPhone 3GS
HTC Touch HD

Samsung Omnia HD
Sony Ericsson Satio
Sony Ericsson W995

Stem på Årets multimediemobil på Gulltasten.no.

Årets kameramobil
Kameramobilene er i ferd med å utvikle seg til en reell trussel mot de tradisjonelle digitalkameraene, og brukes i dag til langt mer enn bare å sende MMS-bilder. Med direkte tilgang til Internett kan mobilkameraene by på funksjoner som e-post og blogging. Årets mobilkamera er en kåring av den mobiltelefonen som på best måte kan dekke ditt behov for et enkelt og raskt tilgjengelig digitalkamera.

Nokia N86
Samsung Omnia HD
Samsung Pixon 12
Sony Ericsson Satio
Sony Ericsson Aino

Stem på Årets kameramobil på Gulltasten.no.

Årets musikkmobil
Prisen for årets musikkmobil går til telefonen som utmerker seg på lydkvalitet, brukervennlighet og pris. I tillegg har juryen vurdert mobilens totale inntrykk og funksjoner, og lagt vekt på konvergensen mellom musikkspiller og telefon.

Apple iPhone 3GS
HTC Hero
Nokia 5800 XpressMusic
Sony Ericsson Aino
Sony Ericsson W995

Stem på Årets musikkmobil på Gulltasten.no.

Årets designmobil
Design spiller en vesentlig rolle når vi skal velge mobiltelefon. Mindre størrelse kombinert med økt funksjonalitet stiller store krav til designerne. Årets designmobil er en kåring av den mobiltelefonen som best kombinerer form og funksjonalitet med vårt behov for å smykke oss med mobiltelefonen.

HTC Hero
LG BL40

LG Crystal
Samsung Omnia HD
Sony Ericsson Aino

Stem på Årets designmobil på Gulltasten.no.

Årets businessmobil
Her kåres den mobiltelefonen som best ivaretar den mobile arbeiderens behov. Blant de viktigste ingrediensene er muligheten for å løse kontoroppgaver også på steder og i situasjoner der det er upraktisk å bruke en bærbar PC, men som lar deg bruke mobil e-post, dokumentbehandling og såkalt device management.

HTC Touch HD
HTC Touch Pro 2
Nokia E72
Nokia E75
Nokia N97

Stem på Årets businessmobil på Gulltasten.no.

Årets mobil
Hvilken mobil fortjener tittelen Årets mobiltelefon? Her stemmer Norges befolkning frem den mobiltelefonen de synes er best blant 45 forskjellige mobiltelefoner som har kommet til norske butikker det siste året.

Stem på Årets mobil på Gulltasten.no.

Privatøkonomi
Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus