Meny

Lyn: – Mangler veldig mange millioner

Direktøren i Lyn, Erik Langerud, må vise forbundet at de kan drive Lyn til neste år. Foto: Jon-Michael Josefsen / Scanpix.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

HamKams tur i 2. divisjon kan bli kortvarig. Lyn mangler nemlig et stort millionbeløp og kan miste lisensen.

HamKam deiset ned på nivå tre søndag, men er tilbake i 1. divisjon dersom Lyn ikke kan vise til levedyktig økonomi i midten av november.

– Vi har en veldig vanskelig jobb foran oss. Vi må levere den totale finansieringen av klubben i midten av november, og vise forbundet at vi kan drive neste år, sier Lyn-direktør Erik Langerud til Hamar Arbeiderblad.

Og det kan bli vanskelig for hovedstadslaget:

– Jeg vil ikke kommentere tall, men det dreier seg om veldig mange millioner, sier Langerud.

Elevatorlaget HamKam vet derfor ikke om heisen blir stående i 2. divisjon, eller om det bærer opp igjen som følge av andre klubbers økonomiske vanskeligheter.

– Det er ikke rett måte å gjøre det på. Vi skulle gjerne ha ordnet dette sportslig. Men vi får se, dette styrer ikke vi. Men jeg vil jo tro at vi sier «ja» om vi får plassen tilbake, sa HamKam-trener Vegard Skogheim til NTB søndag kveld. (©NTB)

Privatøkonomi
Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus