Meny

Comeback for «Rema-bensin»

Reitangruppen satser på å selge bensin i Uno-X-stasjoner vegg i vegg med Rema 1000-butikker. (Foto: Scanpix)

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Reitangruppen vil atter en gang forsøke å selge bensin ved flere av landets Rema-butikker.

Reitanselskapet Uno-X varsler ny offensiv på drivstoff etter en intern omstrukturering. Et tiltak skal ifølge planen være å etablere nye helautomatiske Uno-X-stasjoner vegg i vegg med flere titalls Rema-butikker landet rundt, skriver Dagens Næringsliv.

Reitangruppens oppkjøp av tyske Lidls rundt 50 butikker i Norge i fjor danner bakteppe for saken. Beliggenhet var svært viktig for etableringen av Lidl-butikkene i sin tid, noe som medfører at omtrent alle har store parkeringsplasser. På flere titall av disse parkeringsområdene vil det i framtiden bli mulig å fylle bensin.

– Du kan godt kalle dette Rema-bensinens comeback. Mange av Lidl-butikkene vi kjøpte, er svært godt egnet for å etablere pumpeanlegg på, og vi vil etablere flere bensinanlegg i tiden som kommer. Allerede før jul vil vi åpnet et pumpeanlegg i Mjøndalen, sier daglig leder Vegar Kulset i Uno-X.

Reitangruppen forsøkte også i 1997 å satse på Rema-bensin, men prosjektet ble en fiasko. (©NTB)

Takk for at du abonnerer

Motta våre nyheter via Messenger

Jeg godtar brukvervilkårene
Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus