Comeback for «Rema-bensin»

Reitangruppen satser på å selge bensin i Uno-X-stasjoner vegg i vegg med Rema 1000-butikker. (Foto: Scanpix)
Reitangruppen satser på å selge bensin i Uno-X-stasjoner vegg i vegg med Rema 1000-butikker. (Foto: Scanpix)

<pReitangruppen vil atter en gang forsøke å selge bensin ved flere av landets Rema-butikker.</p

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Reitanselskapet Uno-X varsler ny offensiv på drivstoff etter en intern omstrukturering. Et tiltak skal ifølge planen være å etablere nye helautomatiske Uno-X-stasjoner vegg i vegg med flere titalls Rema-butikker landet rundt, skriver Dagens Næringsliv.

Reitangruppens oppkjøp av tyske Lidls rundt 50 butikker i Norge i fjor danner bakteppe for saken. Beliggenhet var svært viktig for etableringen av Lidl-butikkene i sin tid, noe som medfører at omtrent alle har store parkeringsplasser. På flere titall av disse parkeringsområdene vil det i framtiden bli mulig å fylle bensin.

– Du kan godt kalle dette Rema-bensinens comeback. Mange av Lidl-butikkene vi kjøpte, er svært godt egnet for å etablere pumpeanlegg på, og vi vil etablere flere bensinanlegg i tiden som kommer. Allerede før jul vil vi åpnet et pumpeanlegg i Mjøndalen, sier daglig leder Vegar Kulset i Uno-X.

Reitangruppen forsøkte også i 1997 å satse på Rema-bensin, men prosjektet ble en fiasko. (©NTB)

Personvernpolicy