Åpen for alle - alltid

200 frustrerte investorer i møte

Artikkelen fortsetter under annonsen

<pOver 200 frustrerte medlemmer i aksjespareklubben TA-Invest samlet seg onsdag kveld for å vurdere om de skulle begjære samboerparet som forvaltet pengene deres personlig konkurs.</p

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Stemningen i Flagstadsalen i Hotel Opera i Oslo sentrum var opprørt da de mange private investorene i aksjeklubben møtte hverandre for første gang. Møtet er arrangert i forsøk på å forene interessene overfor samboerparet Per Sten Andersen (69) og Eva-Karin Haugen (51). Paret ble varetektsfengslet i to uker av Borgarting lagmannsrett tidligere samme dag, siktet for underslag.

– Det er mange personlige tragedier blant dem som er samlet her. Vi ber om at pressen ikke fotograferer noen som ikke vil bli tatt bilde av, lød en henstilling til pressefolkene som ventet på utsiden av det lukkede møtet.

Paret skal i alle måneder ha rapportert om overskudd i aksjeklubben, men har trolig gått på store tap i eiendoms- og verdipapirmarkedet den siste tiden. En av investorene, som ikke vil stå fram med navnet sitt, sier til NTB at mange føler seg lurt.

– Det ble trolig for stort for paret til slutt. Nå må vi som har investert og tapt forsøke å få ut de verdiene som paret har igjen, sier investoren til NTB.